Vanhakylän koulussa H-hetki on pop!

Vanhakylän koulussa H-hetki on pop!

Ulvilan Vanhakylän koulun opettaja Marika Papinaho vinkkasi viime viikolla opettajien omassa viestintäkanavassa H-hetken oppimateriaaleista, mikä sai aikaan huiman ilmoittautumisvyöryn. Kaiken kaikkiaan H-hetkessä on nyt mukana jo lähes 500 opettajaa!

Marika Papinaho sanoo H-hetken maksuttomien opetusmateriaalien ja etenkin Voitto Onnisen ratojen olevan aidosti hyödyllisiä yleisurheiluopetuksen apuvälineitä. Hän hyödynsi niitä jo viime vuonna vetäessään koululla liikunnallista iltapäiväkerhoa.

– Tänä vuonna Voitto Onnisen korttien mukana tulleet radanrakennuskortit ovat opettamisen kannalta uusi ja erittäin hyödyllinen lisä! Niitä on jo laminoitu ja laitettu oppilaille vinkiksi ratojen varrelle. Radat ovat selkeitä ja lapset ovat tykänneet niistä kovasti.  Etenkin sellaisille opettajille, jotka eivät ole aktiivisesti yleisurheilun kanssa tekemisissä, valmiista radoista on varmasti paljon iloa.

Vanhakylän koulu osallistui viime vuonna myös Hese-kisaan. Marika Papinahon mukaan kisaan osallistunut luokka hitsautui entistäkin paremmin yhteen. 2C-luokan opettaja sekä 5- ja 6-luokille liikuntaa opettava Papinaho pohtii, miksi yleisurheilun opetus ajoittuu kouluissa aina syksyyn.

– Tällaista koululaiskisaa ja seurojen välistä yhteistyötä tukisi paljon paremmin, jos yleisurheilukausi olisi keväällä. Syksyisin seurojen harjoitukset siirtyvät sisätiloihin, eivätkä ne houkuttele niin hyvin kuin oikea urheilukenttä ja ulkona tehtävät treenit.
 

Opettaja – liity mukaan H-hetkeen!

H-hetki on maksuton opettajien oma kanava olla mukana kouluyleisurheilun eturivissä!

Liity mukaan osoitteessa: www.yleisurheilurekisteri.fi

Palvelutunnus: 2016HHETKI

H-hetkeen voi lukukaudella 2015-2016 liittyä 15.5.2016 saakka!

Lisätietoa H-Hetkestä ja Hese-kisasta osoitteessa: www.h-hetki.net tai nuoriso@sul.fi