Valmentajille tarjolla huipputietoa SM-maastoissa

EA julkaisi kesän 2017 yhden päivän kisojen listan

Ari Nummela puhuu sykkeen ja laktaatin seurannan hyödyntämisestä kestävyysharjoittelussa ja SUL:n kestävyysjuoksuvalmentaja Jukka Keskisalo kertaa omia kokemuksiaan samasta aiheesta Vierumäellä SM-maastojen yhteydessä.

Lauantaina 6. toukokuuta järjestettävä tilaisuus on jatkoa Jyväskylässä SM-hallien yhteydessä järjestetylle valmentajatapaamiselle.

– Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki kestävyysjuoksuvalmentajat tai muuten vain kestävyysjuoksusta kiinnostuneet, sanoo Suomen Urheiluliiton valmennuspäällikkö Antti Leskinen.

Nummelalla on takanaan pitkä ura yleisurheiluvalmennuksen ja tutkimuksen parissa. Hän valmentaa tällä haavaa Jyväskylässä hyvin menestynyttä 16-19-vuotiaiden kestävyysjuoksijoiden ryhmää. Aiemmin hän on toiminut muun muassa SUL:n 400-400 metrin aitojen lajivalmentajana.

Työssään Kilpa- ja Huippu-urheilun tutkimuskeskuksen (KIHU) urheilufysiologian tutkijana Nummelalle on kertynyt laaja tietopankki kestävyysurheilusta. Nummelan ajatuksiin voi perehtyä jo etukäteen blogista, joka löytyy tästä linkistä.

Seminaarissa kuullaan myös Rami Virlanderin ja Matti Hannikaisen esitys syksyn maastojuoksukaudesta ja syksylle rakentuvista maastojuoksukarnevaaleista.

Valmennuspäällikkö Leskinen valottaa tilaisuudessa syksyn PM- ja EM-maastojen valintajärjestelmää.

Missä: Tilaisuus järjestetään lauantaina (6.5) klo 19.00-20.30 Vierumäen Scandic-hotellin kokoustila Ballroomissa.

Miten pääsee mukaan: Ilmoittautumiset tilaisuuteen torstaihin 4.5. mennessä sähköpostilla osoitteeseen antti.leskinen@sul.fi