Vaihteleva sää ei vaikuttanut Naisten Kympin tunnelmaan

Vaihteleva sää ei vaikuttanut Naisten Kympin tunnelmaan

Jo 32. kertaa järjestetty Naisten Kymppi juostiin helluntaina 16 000 sporttisen naisen voimin. Mukana olleet saivat nauttia mm. Pauli Hanhiniemen ja Kasmirin esiintymisistä, mahtavasta kannustuksesta sekä maittavista kisaeväistä.

Naisten Kympin vt. toimitusjohtaja Sanna Lanningin mukaan tapahtuma sujui suunnitelmien mukaisesti. Osallistujamäärä oli noin 16 000.

  • Sää vaihteli tapahtuman aikana sateesta auringon paisteeseen, mutta osallistujien iloa se ei latistanut. Tunnelma pysyi korkealla loppuun asti! Viimeisenä esiintyneen Kasmirin keikallakin oli vielä runsaasti katsojia.

Lanning sanoo, että Naisten Kympistä tehdään vuosi toisensa jälkeen rentoa ja elämyksellistä, hyvän mielen kuntoilutapahtumaa.

  • Sydämelliset kiitokset kaikille osallistujille, järjestäjille sekä yhteistyökumppaneille. Ensi vuonna Naisten Kymppi kuntoillaan 29.5., hän kertoo.

Iloisia ilmeitä

Naisten Kympillä toista kertaa mukana olleet helsinkiläiset Elina Karri ja Annika Kokkonen lusikoivat maalintulon salaattia Kisahallin parkkipaikalle pystytellä tapahtumatorilla.

  • Kymppi sujui tosi mukavasti. Kävelimme ja hölkkäilimme vuorin perään. Meitä on täällä Stop Huumeille ry:stä seitsemän hengen porukka. Tapahtuma on työnantajalta mainio tapa kannustaa porukkaa liikkumaan.

Salaatti maistui maalissa myös Caterina Mandaliokselle ja Veera Lampiselle.  Ensi kertaa Naisten Kympillä mukana olleet 14-vuotiaat tytöt juoksivat yhdessä reippaasti koko matkan.

  • Näimme koulussa ilmoituksen tyttöjen kympistä ja päätimme lähteä isolla porukalla mukaan. Iso porukka supistui lopulta kolmeen, mutta se ei meitä haitannut. Tapahtuma on ollut tosi kiva! Tällaisissa kuntoilutapahtumissa on kyllä tosi hauskaa olla mukana, tyytyväiset tytöt totesivat maalissa.