Vaasan EM-joukkuekilpailut nettisivut auki

Vaasan EM-joukkuekilpailut nettisivut auki

Juhannuksena Vaasassa kilpailtavan EM-joukkuemestaruuskilpailun nettisivut on avattu. Ne tarjoavat kattavasti tietoa kisoista ja täydentyvät kevättalven mittaan. 

Kisasivusto löytyy osoitteesta https://vaasa2017.fi/fi. Sivustolla on tiedot esimerkiksi aikataulusta ja lippujen hinnoista. Vaasassa kilpaillaan 23.-25. kesäkuuta.

EM-joukkuekilpailun Ykkösliiga on jo kolmas vastaava tapahtuma, joka järjestetään Vaasassa. Aiemmin Vaasassa on kilpailtu Euroopan cupia vuosina 2001 ja 2007.

– Paljon on muuttunut jos vertaa näitä kisoja vuoden 2001 kisoihin. Nyt meillä on tarkka dramaturgia, jolla varmistetaan, että kisayleisö voi nauttia rauhassa kisojen huippuhetkistä. Huippusuoritukset eivät mene päällekkäin, lupaa kisojen järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Ingemar Sundelin.

– Myös kilpailun säännöissä on uudistuksia kuten pika- ja aitajuoksumatkojen alkuerät, jotka juostaan perjantaina (23.6.). Uutta on sekin, että Euroopan yleisurheiluliitto haluaa järjestää kilpailun aivan samalla tavalla kuin Superliigan. EA tuo tänne muiden muassa oman tulospalvelujärjestelmän.

Visitvaasa.fi tarjoaa lisätietoja

EM-joukkuekilpailussa miehet ja naiset kilpailevat yhtenä maajoukkueena. Vaasan kilpailusta kolme parasta joukkuetta nousee seuraavaksi vuodeksi Superliigaan. Vaasassa nähdään pohjoismaiden välinen taisto, kun Kaarlen kentällä kohtaavat Suomi, Norja, Ruotsi ja Tanska. Lisäksi mukana ovat Belgia, Bulgaria, Irlanti, Portugali, Romania, Sveitsi, Turkki ja Viro.

Kilpailun järjestelyistä vastaa Vasa IS. Sundelinin mukaan kaikki paikalliset seurat on kutsuttu hankkeeseen mukaan. Kisaorganisaatiossa ahertaa kisojen aikana noin 450 henkilöä.

Lisätietoja majoituksesta ja Vaasan seudun muista tapahtumista löytyy EM-joukkuekilpailun yhteistyökumppanin nettisivuilta Visit Vaasa.fi

Vaasan EM-joukkuekisa näkyyy sosiaalisessa mediassa:  Twitter  Facebook