Uusi yleisurheilun erikoisohjelma MTV:llä

Yleisurheilun kotimainen tv-tarjonta on kasvanut MTV:n Kisakatsomo-erikoisohjelmalla. Talven ja kesän aikana 30 eri jaksoa sisältävä ohjelma menee sinne, missä huippu-urheilijat luovat kuntonsa, eli harjoituksiin, urheilijan arkeen.

Kisakatsomo ilmestyy keskiviikkoisin ja on nähtävissä CMoren jakelukanavissa ja ilmaisessa MTV Katsomossa. Jokainen jakso on noin 30 minuutin mittainen ja siinä vieraillaan 2-3 suomalaisen huippu-urheilijan luona.

Kisakatsomon tuottaja Jari Porttila ja asiantuntijana toimiva Mika Järvinen.

– Tuomme lajia esiin myös somekanavissa #kisakatsomo tunnuksella. Kisakatsomolla on oma instatili, meidät löytää myös Facebokista. Some-kanavilla jaamme kuvia ja videoita, kertoo Kisakatsomon tuottaja Jari Porttila.

– Yleisurheiluväki on ottanut ohjelman vastaan hienosti. Meille on suorastaan sadellut juttuideoita, niitä saa toki kertoa lisääkin, vaikka some-kanavien kautta.

Kisakatsomon hallikauden erikoisuus on julkkisten kuulakisa. Ensimmäisessä jaksossa seiväsvalmentaja Rauli Pudas avasi miesten kisan, työntämällä 4 kilon kuulaa 10,02. Naisten kisan kärjessä on painin maailmanmestari Petra Olli, yli 11 metrin työnnöllä. Naiset työntävät 2,5 kilon kuulaa.

MTV:n eri jakelukanavista tulee myös yleisurheilukilpailuja. CMoren jakelukanavat näyttävät tänä vuonna 48 eri kansainvälistä kilpailua, alkaen Timanttiliigan kisoista.