Uusi lisenssikausi alkaa 1.10. – tutustu Suomisportiin nyt – workshop seuroille 13.9.

Yleisurheilukauden 2021–2022 lisenssimyynti starttaa syyskuun lopulla. Vanhojen lisenssien voimassaolo päättyy 30.9. ja uusi lisenssikausi alkaa 1. lokakuuta, joten lokakuussa kilpailevien tulee hankkia uusi lisenssi. Jotta lisenssien hankinta olisi sujuvaa, suosittelemme seuroja tutustumaan Suomisport-palveluun nyt.

Jotta seura voi ostaa urheilijoilleen lisenssit, tulee urheilijoiden ensin rekisteröityä Suomisportiin itse. Valmistautuminen lisenssien hankintaa on siten syytä aloittaa ajoissa, jotta lisenssit saa lunastettua heti syys-lokakuun taitteessa.

SUL kannustaa seuroja ottamaan Suomisportin laajasti käyttöön. Sitä varten maksupalvelusopimus Svean kanssa on hyvä laatia heti, koska sen voimaantulo kestää 1–2 viikkoa.

Maksupalvelusopimus ei aiheuta seuralle kustannuksia. Sen avulla seura pääsee hyödyntämään Suomisportin kaikkia ominaisuuksia, ja voi esimerkiksi kerätä maksullisista tapahtumista osallistumismaksuja tai kausimaksuja.

Olympiakomitean Suomisport-tiimi auttaa mielellään käyttöönottoon liittyvissä kysymyksissä ja tarvittaessa seuralle voi myös tilata Suomisportin seurapalvelun esittelyn.

Järjestämme yhdessä Olympiakomitean kanssa Suomisport workshopin seuroillemme maanantaina 13.9. klo 17.30 alkaen. Tapahtuma järjestetään etänä Teams-palvelun välityksellä.

– Toivomme, että tilaisuuteen osallistuvat esittävät kysymyksiä jo ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä, jolloin voimme vastata niihin jo demon aikana.

Workshopin aiheina ovat mm.:

– lisenssin osto Suomisportissa

– lisenssien nippuosto Suomisportissa

– tapahtuma- ja jäsenhallintaa

– muita toiminnallisuuksia toiveiden mukaan

Ilmoittaudu workshopiin tästä sunnuntaihin 12.9. klo 23.59 mennessä.

Mikä on Suomisport?

Suomisport on Olympiakomitean tuottama helppokäyttöinen digitaalinen urheilupalvelu seuroille, liitoille ja liikkujillekin. Suomisportia käyttää jo yli 1600 urheiluseuraa ja 130 lajia.
Seuralle: Suomisportilla voit pyörittää seurasi jäsenyyksiä, tapahtumia, ryhmiä ja ilmoittautumisia sekä kehittää toimintaa.
Liikkujille: Palvelun kautta voit hallinnoida omaa ja/tai lastesi sporttiarkea suoraan yhdestä palvelusta Sporttitililtä ja mobiilisovelluksella