Tutustu Helsinki City Run -reittiin tai juokse oma puolimaraton Race Peps -applikaation ohjauksella

Kiinnostaisiko juosta lokakuisen Helsinki City Run -puolimaratonin reitti etukäteen keväisissä maisemissa tai haluaisitko juosta puolimaratonin itse valitsemallasi reitillä kannustusten kanssa? Molemmat vaihtoehdot ovat mahdollisia puhelimeen ladattavan Race Peps -applikaation tuella.

Jos haluat juosta Helsingin sydämessä kiertelevän Helsinki City Run -puolimaratonin reitin läpi, lataa applikaatio, pistä kuulokkeet korville ja ampaise reitille. Applikaatio ääniopastaa sinut reitin läpi, kertoo mielenkiintoisia faktoja reitin varrelta ja kannustaa tekemään parhaimpasi. Voit käyttää ääniohjattua reittiä 16.5.–16.6.2020 välisenä aikana.

– Jos haluat juosta puolimaratonin omalla reitilläsi, se on mahdollista niinikään 16.5.–16.6. välisenä aikana. Valitse applikaatiosta oma reitti ja appi kertoo sinulle matkan varrella, paljonko olet edennyt ja tsemppaa sinua läpi matkan, kertoo Suomen Urheiluliiton juoksutapahtumapäällikkö Annamari Ahonen.

Ohjeet kotimaisen Race Peps appin lataamisen ja karttoihin pääsyyn löytyvät Helsinki City Running Day -sivustolta. Reitit julkaistaan applikaatiossa lauantaina 16. toukokuuta.

Jos käytät applikaatiota ja julkaiset reitiltä kuvan instagramiin hashtagilla #virtualhcr osallistut Intersportin lahjakorttien ja yllätyspalkintojen arvontaan.

Helsinki City Run -puolimaraton on osa Helsinki City Running Day -tapahtumaa, joka järjestetään 3. lokakuuta.

Lisätietoja:

Annamari Ahonen

Tapahtumapäällikkö,

Helsinki City Running Day

044 269 9260

annamari,ahonen@sul.fi