Turun Urheiluliittoon yleisurheilujaoston toiminnanjohtajaksi?

Turun Urheiluliittoon yleisurheilujaoston toiminnanjohtajaksi?

Haemme joukkoomme henkilöä, joka tulosvastuullisena johtaa yleisurheilujaoston toimintaa, vasta taloudesta, toimii tiiviissä yhteistyössä jaoston johtoryhmän, valiokuntien sekä koko seuran toiminnanjohtajan kanssa sekä luo verkostoja yrityksiin ja yhteisöihin. Tehtäviin kuuluvat myös yhteiskuntasuhteiden hoitaminen, edunvalvonta sekä jaoston toimiston johtaminen.

Toivomme sinulta:

  • Soveltuvaa koulutusta sekä monipuolista näkemystä ja kokemusta yleisurheilun parista.
  • Vuorovaikutustaitoja, hyvää organisointikykyä sekä johtamiskokemusta.
  • Tavoitteellisuutta sekä itsenäistä työskentelyotetta.
  • Kykyä innostaa muut seuratoimijat viemään seuraamme ja koko suomalaista yleisurheilua eteenpäin.

Lisätietoja tehtävästä antaa yleisurheilujaoston puheenjohtaja Rami Urho puh. 050 424 1475. Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi sähköpostitse osoitteeseen rami.urho@if.fi viimeistään 26.8.2018.

Turun Urheiluliitto ry on vuonna 1901 perustettu urheiluseura. Jäsenmäärämme on noin 5 000 ja liikevaihto n. 2 milj. euroa. Seura on kymmenen lajin yleisseura, jossa yleisurheilu on yksi suurimmista lajeista. Turun Urheiluliitto on yksi Suomen johtavia yleisurheiluseuroja. Järjestämme myös lukuisia kilpailuja ja tapahtumia, kuten mm. Paavo Nurmi Marathon, Paavo Nurmi Games ja Aurajoen yöjuoksu. Seuratoiminta perustuu satojen vapaaehtoisten henkilöiden työpanokseen. Päätoimisia työntekijöitä yleisurheilujaostossa on 4.