Tuomas Kauhanen vauhdittaa YAG:n viestipäivää!

Tuomas Kauhanen vauhdittaa YAG:n viestipäivää!

YAG-viikonlopussa on kilpailujen ohella paljon tehtävää ja nähtävää! Yksi tapahtuman odotetuista vetonauloista on sunnuntain viestipäivää menevällä musiikillaan vauhdittava räppäri Tuomas Kauhanen.

Kappaleistaan Enkeli, Miksi naiset rakastuu renttuihin ja Pummilla Tallinnaan tutuksi tullut Kauhanen on mukana YAG:n sunnuntain viestipäivässä.Hurjan kannustuksen oheen on siis luvassa tuttuja hittibiisejä ja lanteita keinuttavan hyväntuulista menoa!

Spotox-Sporttimyynti on avoinna molemmilla kilpailukentillä koko viikonlopun. Spotoxin jatkuvasti laajenevista valikoimista löytyy tällä hetkellä laaja kirjo yleisurheiluvälineitä sekä monien lajien harjoitteluun soveltuvia nopeus- ja voimaharjoitusvälineitä. Spotoxin tuotteita voit ostaa kummallakin kentällä olevan tapahtumatorin Spotox-teltalta kaikkina kisapäivinä.

Lue lisää: www.spotox.com

Kentillä on myös lajikokeiluja sekä Valon ”Kasva urheilijaksi” –taitovalmiustestipiste. Taitovalmiustesti on tarkoitettu 5-15-vuotiaille liikuntaa ja urheilua harrastaville lapsille ja se mittaa liikunnallisia perustaitoja. Testin viisi osiota antavat urheilijalle, valmentajalle ja vanhemmille tietoa testatun valmiuksista edetä vaativampien motoristen taitojen opetteluun ja niissä kehittymiseen.

Löydä lahjasi ja lue lisää: http://www.kasvaurheilijaksi.fi

Kisaviikonlopun aikana kannattaa piipahtaa myös Seikkailupuisto Huipussa! Huippu valmistui Espoon Leppävaaran kisakentän kupeeseen toukokuussa ja se tarjoaa huikeita elämyksiä YAG- kisailijoille. Huipussa pääset mm. ryömimään tunneleissa ja kävelemään huojuvilla silloilla jopa 18 metrin korkeudessa!

Lisätietoa Huipusta löydät täältä: http://www.seikkailupuistohuippu.fi/cms/fi/ 

 

Kisakuume nousee! Kohta mennään!