Tunnelma tiivistyy – viikko aikaa Vattenfall Seuracupin finaaliin!

Tunnelma tiivistyy – viikko aikaa Vattenfall Seuracupin finaaliin!

Vattenfall Seuracupin superjännittävät finaalit kilpaillaan reilun viikon kuluttua, lauantaina 29.8. Kysyimme Kilo- ja Mega-sarjan kärkipaikkaa pitävien Kaustisen Pohjan-Veikkojen ja Noormarkun Nopsan tunnelmia finaalin kynnyksellä.

– Hyvillä ja luottavaisin mielin lähdemme finaaliin. Joukkue on iskukykyinen ja innokas. Tavoitteenamme on voitto viime vuoden tapaan, Kaustisen Pohjan-Veikkojen yleisurheilujaoston puheenjohtaja Jarkko Vähälä toteaa.

Vähintään yhtä hyvissä tunnelmissa ollaan Noormarkussa. Nopsan valmennuspäällikkö Jori Lope kertoo Vattenfall Seuracupin olevan etenkin pienemmille, alle 14-vuotiaille, yksi kesän tärkeimmistä ja odotetuimmista tapahtumista.

– Nuoret todellakin odottavat Vattenfall Seuracupia ja etenkin finaalireissua. Monet katselevat finaalin lajeja jo etukäteen ja harjoittelevat itselleen oudompia lajeja varmistaakseen paikkansa joukkueessa. Paikka Vattenfall Seuracup-joukkueessa on varsin haluttua tavaraa ja finaalia odotetaan kuin kuuta nousevaa. Tänä vuonna nuoret olivat hieman harmissaan, kun eivät pääse yön yli reissulle, Jori Lope naurahtaa.

6000 asukkaan Noormarkusta on löytynyt vuosi toisensa jälkeen erittäin vahva ja iskukykyinen joukkue. Viimeksi kuluneiden viiden vuoden aikana Noormarkun Nopsa on ollut kolmesti Vattenfall Seuracupin palkintopallilla.

– Tämän vuoden piirikisoista saatu pistesaalis riitti kuudenteen sijaan koko valtakunnassa ja kaikkien seurojen joukossa. Pidän sitä erittäin hyvänä tason mittarina. Vahva nuorisotyö kantaa ilahduttavan hyvin hedelmää, Jori Lope toteaa.