Testaa uutta Tuloslista-tulospalveluohjelmaa, beta-versio tarjolla

Haussa huipputyyppi Tarmoon!

Suomen Urheiluliitto (SUL) on hankkinut jäsenseurojensa käyttöön uuden tulospalveluohjelman. Tuloslistaksi nimetyn ohjelman beta eli testiversio otetaan käyttöön jo kuluvan kuun aikana. Ohjelman lopullinen versio, niin sanottu alfa-versio valmistuu kevään aikana.

– Miksi tarvitaan uusi tulospalveluohjelma? Yksinkertaisesti siksi, että se on rakennettu vastaamaan nykyajan vaatimuksia. Se toimii nettiselaimella ja sisältää muiden muassa live-tulospalvelun, sanoo SUL:n kilpailupäällikkö Mika Muukka.

Tuloslista-ohjelma on toteutettu nykyaikaisella web-tekniikalla. Se tarkoittaa, että ohjelman käyttöönotto ei vaadi ohjelmistoasennuksia työasemalle, vaan on heti käyttövalmis.  Lajit ja ilmoittautuneet tulevat automaattisesti Kilpailukalenteri.fi -järjestelmästä, jolloin kilpailun perustaminen on helppoa. Lajeja ja päivämääriä ei tarvitse syöttää.

Uutta tulospalveluohjelmaa käytetään internet-selaimella internetistä. Jos kilpailupaikalla ei voida tai haluta käyttää internet-yhteyttä, ohjelma voidaan asentaa myös kentällä olevaan tietokoneeseen, jonka jälkeen ohjelmaa käytetään kilpailupaikalle rakennetussa tietoverkossa. Tämä ominaisuus tulee käyttöön kevään aikana.

Live-tulokset kaikkiin kisoihin

Uuden ohjelman myötä kaikkiin kilpailuihin saadaan live-tulospalvelu ilman erillistä korvausta. Tulospalvelusta julkaistaan myös rajapinta, jonka kautta tuloksia voi hakea toisiin järjestelmiin.

Uudenlainen lähestymistapa tuo uusia mahdollisuuksia: integraatio kilpailukalenteri.fi -palvelun kautta, suoraan mukana oleva live-tulospalvelusivu sekä tuki mobiililaitteille, kuten tablet-tietokoneille. Lähettäjä voi katsoa lähtölistan vaikka tablet-koneelta, mikäli niin haluaa.

Koulutukset alkavat keväällä

Uudesta tulospalveluohjelmasta järjestetään koulutuksia toukokuun aikana muutamalla paikkakunnalla. Lisäksi suunnitteilla on tarjota etäosallistumismahdollisuus koulutukseen Skype Meeting -konferenssipuhelun kautta.

Koska ohjelmisto on toistaiseksi beta-versio, kaikki kehitysideat otetaan ilolla vastaan, jotta käyttöliittymästä saadaan mahdollisimman nopeasti ongelmat ratkottua pois. Kannattaa testata ohjelmiston käyttöä ennen kilpailutilannetta, jottei yllätyksiä tule vastaan.

Uuteen tulospalveluohjelmaan voi tutustua osoitteessa www.tuloslista.com

Ohjelmiston beta-versio on ilmainen. Lopullinen versio maksaa 200 euroa. Se on lisenssimaksu, joka maksetaan vain kerran. Sillä korvataan osa ohjelman kaksi vuotta kestäneen kehitystyön kuluista.

Lisätietoja:

Yleiset kysymykset:

Mika Muukka

Kilpailupäällikkö

Suomen Urheiluliitto

mika.muukka@sul.fi

 

Tekniset asiat:

Mikko Suominen

Amptech Oy

044 3040024