Tarjolla erikoisrahasarja Suomen Urheiluliitto 110 vuotta

Tarjolla erikoisrahasarja Suomen Urheiluliitto 110 vuotta

Suomalainen erikoisrahasarja Suomen Urheiluliitto 110 vuotta on nyt myynnissä. Urheiluhenkiseen taittokansioon on kerätty Suomen viralliset metallirahat vuoden 2016 lyöntileimoilla: 1, 2 ja 5 senttiä, 10, 20 ja 50 senttiä sekä 1 ja 2 euroa. 

Rahasarjaa on valmistettu vain 1500 kappaletta. Suomen Moneta toteutti hankkeen yhteistyössä viime vuonna 110-vuotiaaksi yltäneen Suomen Urheiluliiton (SUL) kanssa.

– Suomen Urheiluliitto on Paavo Nurmen, Ville Ritolan ja kumppaneiden ajoista lähtien ollut elävöittämässä maamme komeaa historiaa, jota Suomen Monetan ainutlaatuinen rahasarja juhlistaa omalta osaltaan upeasti näin juhlavuosien aikaan, sanoo SUL:n toimitusjohtaja Jarmo Mäkelä.

SUL on yleisurheilun kansallinen lajiliitto, joka yhdessä 600 jäsenseuransa kanssa rakentaa ja ylläpitää suomalaista yleisurheilutoimintaa. Se sisältää kansainvälisen ja kansallisen tason kilpaurheilua, monipuolista lasten harraste- ja kilpailutoimintaa sekä aikuisten harrasteliikuntaa.

SUL tarjoaa myös monipuolista toimitsija-, ohjaaja- ja valmentajakoulutusta ja järjestää jäsenseurojensa kanssa tapahtumia kuten ja Helsinki City Marathonin, Helsinki City Runin sekä joka toinen vuosi Ruotsi-ottelun.

Rahasarjaa voi tilata Suomen Monetan nettisivuilta: http://suomenmoneta.fi/SUL