Tarjolla erikoisrahasarja Suomen Urheiluliitto 110 vuotta

Suomalainen erikoisrahasarja Suomen Urheiluliitto 110 vuotta on nyt myynnissä. Urheiluhenkiseen taittokansioon on kerätty Suomen viralliset metallirahat vuoden 2016 lyöntileimoilla: 1, 2 ja 5 senttiä, 10, 20 ja 50 senttiä sekä 1 ja 2 euroa. 

Rahasarjaa on valmistettu vain 1500 kappaletta. Suomen Moneta toteutti hankkeen yhteistyössä viime vuonna 110-vuotiaaksi yltäneen Suomen Urheiluliiton (SUL) kanssa.

- Suomen Urheiluliitto on Paavo Nurmen, Ville Ritolan ja kumppaneiden ajoista lähtien ollut elävöittämässä maamme komeaa historiaa, jota Suomen Monetan ainutlaatuinen rahasarja juhlistaa omalta osaltaan upeasti näin juhlavuosien aikaan, sanoo SUL:n toimitusjohtaja Jarmo Mäkelä.

SUL on yleisurheilun kansallinen lajiliitto, joka yhdessä 600 jäsenseuransa kanssa rakentaa ja ylläpitää suomalaista yleisurheilutoimintaa. Se sisältää kansainvälisen ja kansallisen tason kilpaurheilua, monipuolista lasten harraste- ja kilpailutoimintaa sekä aikuisten harrasteliikuntaa.

SUL tarjoaa myös monipuolista toimitsija-, ohjaaja- ja valmentajakoulutusta ja järjestää jäsenseurojensa kanssa tapahtumia kuten ja Helsinki City Marathonin, Helsinki City Runin sekä joka toinen vuosi Ruotsi-ottelun.

Rahasarjaa voi tilata Suomen Monetan nettisivuilta: http://suomenmoneta.fi/SUL

 

02.02.2017 - 15:33