Tarjoa perheille yleisurheilukokemus, järjestä Silja Line Seurakisa

Tarjoa perheille yleisurheilukokemus

Kevään ja kesän suunnitelmat syntyvät perheissä näinä aikoina. Nyt mietitään, mitä kivaa lapsille ja koko perheelle on tarjolla omalla paikkakunnalla tai siellä missä kesä- ja muita lomia vietetään.

Tule mukaan ja tarjoa perheille yhteinen yleisurheilukokemus, ilmoita seurasi kilpailu Silja Line Seurakisojen ketjuun.

Suomen Urheiluliiton seurapalvelujohtaja Harri Aalto muistuttaa, että jos toimit nopeasti, siitä on etua.

– Ketjuun voi ilmoittautua milloin vain, mutta kaikille, jotka ilmoittautuvat mukaan 1.3.-15.5. välisenä aikana, Silja Line ja SUL lahjoittavat kisapassit, jotka sisältävät Voitto Onnisen lajitarrat. Maksamme myös noin puolet kisamitalikuluista, Aalto sanoo.

Mikä on Silja Line Seurakisa?

– Se on helposti toteutettava ja selkeästi ohjeistettu lastenkisakonsepti, jossa kilpaillaan alle 13-vuotiaiden säännöillä. Kilpailut on suunniteltu perheen yhteiseksi toiminnaksi. Vanhempia toivotaan kisoihin mukaan toimitsijoiksi, Aalto sanoo.

Aallon mukaan vanhempien toimitsijana oleminen ei vaadi aiempaa kokemusta. Lapsi taas voi näissä kisoissa kokeilla yleisurheilua turvallisesti ensimmäistä kertaa.

Kuinka tämä onnistuu käytännössä?

– Kisoista on tehty tiivis ja selkeä manuaali. Lisäksi lahjoitamme mukaan lähteville seuroille laminoidut toimitsijakortit, jotka toimivat kilpailun toteutuksen apuvälineitä. Niissä annetaan tietoa lajeista ja ydinohjeet lajin ja harjoitusten toteutukseen, Aalto kertoo.

– Seurat saavat myös lähetyskapulat. Niillä on hyvä toteuttaa juoksujen lähdöt perheen pienemmille, joita lähetyspistoolin ääni saattaa säikäyttää.

Kilpailun ilmoittaminen Silja Line Seurakisaksi tapahtuu osoitteessa www.kilpailukalenteri.fi/seurahaku/  

Tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen ja kisan toteuttamiseen: www.yleisurheilu.fi/lapset-ja-nuoret/seurakisat/toteutus

Silja Line Seurakisojen listaus: osoitteessa www.kilpailukalenteri.fi -palvelusta seurahaku nimellä.

 

Lisätietoja:

Harri Aalto

Seurapalvelujohtaja

Suomen Urheiluliitto (SUL)

040 823 4200

harri.aalto@sul.fi