Tanja Hietikko Kuortane Gamesin pääsihteeriksi

Yleisurheilun Kuortane Gamesin uusi pääsihteeri on Tanja Hietikko. Kilpailun organisaatiossa tehtiin kesällä muutoksia, joihin liittyen Kuortane Gamesin pääsihteerin tehtävät siirtyivät Kuortaneen kunnan alaisuudesta Urheiluopistolle.

Hietikko työskentelee Urheiluopistolla valmennuskeskusmyynnin, tapahtumien sekä kansainvälisten asiakkaiden parissa.

– Olen yleisurheiluihminen henkeen ja vereen. Nuorena harrastin yleisurheilua ja urheilusta tuli minulle lopulta ammatti. Olen lähes koko työikäni toiminut liikunta-alalla ja saanut urani aikana tehdä erilaisia tapahtumia. On todella hienoa päästä tekemään perinteikästä yleisurheilutapahtumaa, Hietikko kertoo.

Kansainvälisen yleisurheiluliiton Continental -sarjan hopeatason yleisurheilukilpailun järjestämistä Hietikko pitää hienona haasteena.

– Kilpailu on järjestetty jo muutaman kerran tällä tasolla. Sillä on taustalla vahva järjestelytoimikunta ja vapaaehtoisten tiimi. He tietävät, mitä kisa vaatii. Minulla on luottavainen fiilis. Uutena ihmisenä, kun hyppään edeltäjäni saappaisiin, tällä taustajoukolla tehtävään on helpompi lähteä, Hietikko kertoo.

Kuortane Games -kilpailun taustalla jatkaa vahva kolmikko Kuortaneen kunta, Eliittikisat ry sekä Kuortaneen Urheiluopisto. Kisaorganisaation  muutoksessa toimijoiden rooli vain jakautui hieman eri lailla.

– Sama hyväksi todettu kombinaatio jatkaa kisojen tekemistä tästä eteenkin päin, joten ensi vuodelle lähdetään rakennetaan entistä isompaa ja hienompaa tapahtumaa, Hietikko sanoo.

Lisätietoa:
Tanja Hietikko,
Pääsihteeri,
Kuortane Games
p. 044 758 8104
tanja.hietikko@kuortane.com