Suomisport-etäkoulutus SUL:n seuroille 3. toukokuuta – tarjolla myös Suomisport-webinaareja

Tervetuloa mukaan Suomen Urheiluliiton (SUL) seuroille suunnattuun Suomisport-palvelun etäkoulutustilaisuuteen maanantaina 3. toukokuuta klo 17.00–19.00. Yleisurheilulisenssien myynti siirtyy Suomisporttiin syksyllä 2021, joten nyt hyvä tutustua Suomisportin toimintaan. Tilaisuuteen voi ilmoittautua 30.4. mennessä Suomisportin kautta

– Toukokuun 3. päivän etätilaisuus rakennetaan yhteistyössä Olympiakomitean Suomisport-tiimin kanssa. Tilaisuudessa pyrimme tuomaan esille niitä asioita, joita Suomisportin asiakaspalvelusta ja käyttöönottojen yhteydessä kysellään, mutta yleisurheilun näkökulmasta, kertoo SUL:n hallintopäällikkö Tanja Taipale.

– Paikalla tilaisuudessa on SUL:n ja Olympiakomitean asiantuntijoita sekä tilitoimisto Rantalaisen edustaja, joka käy lyhyesti läpi muun muassa Suomisportin Netvisor-integraatiota.

Tilaisuudessa on reilusti aikaa esittää asiantuntijoille kysymyksille.

– Toivomme, että tilaisuuteen osallistuvat esittävät kysymyksiä jo ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä, jolloin voimme nostaa niitä esille jo esityksissä. Kysymykset ovat toki tervetulleita myös tilaisuudessa, josta tarkoitus on tehdä vuorovaikutteinen, Taipale sanoo.

Mikä on Suomisport?

Suomisport on Olympiakomitean tuottama helppokäyttöinen digitaalinen urheilupalvelu.

– Yli puolella miljoonalla suomalaisella on sporttitili. Suomisporttia käyttää jo 130 lajia ja yli 1600 urheiluseuraa. Todennäköisyys, että Suomisport on monelle yleisurheilijatoimijalle tuttu muiden lajien kautta, on suuri, Taipale sanoo.

Yleiset sekä aihekohtaiset webinaarit

Muistathan myös Suomisportin yleiset sekä aihekohtaiset webinaarit, joissa tutustutaan Suomisportin toimintaperiaatteeseen sekä eri toiminnallisuuksiin. Koulutuksia on useita jo tällä viikolla: tänään tiistaina 30.3. Digitietoisku ja Seurapalvelu sekä Toiminnan työkalut ja huomenna keskiviikkona 31.3. Hallinnon työkalut.

Webinaarien ajankohdat sekä ilmoittautumiskanavat niihin löydät täältä.

Webinaarien aiheet ovat:

– Digitietoisku ja Seurapalvelu
– Hallinnon työkalut
– Toiminnan työkalut
– Käyttöönoton tukiklinikat

Ilmoittautuminen 3.5. Suomisport-esittelyyn SUL:n seuroille Suomisportin kautta 30.4. mennessä.