Suomen Urheiluliitto hakee: Valmennusosaamisen kehittäjää

Suomen Urheiluliitto (SUL) hakee palvelukseensa päätoimista Valmennusosaamisen kehittäjää. Tehtävä on määräaikainen, alkaen mahdollisuuksien ja sopimuksen mukaan syys-lokakuussa 2022 ja päättyen 31.12.2023. Tavoitteena on, että valmennusosaamisen kehittämistehtävä Urheiluliitossa jatkuu myös määräaikaisuuden jälkeen.

Määräaikaisuuden aikana Valmennusosaamisen kehittäjä kehittää, organisoi ja toteuttaa Urheiluliiton uudistuvia valmentajakoulutuksia ja niihin liittyviä kouluttajakoulutuksia sekä rakentaa koulutuksia oppimisympäristöön ja tuottaa koulutusmateriaaleja yhdessä SUL:n valmennus- ja seurapalvelutiimien kanssa.

Mahdollisesta työsuhteen jatkosta ja siihen liittyvistä tarkennetuista tehtävistä päätetään 31.10.2023 mennessä. Työsuhteen jatkuessa työtehtävät painottuisivat valmentajien perus- ja jatkokoulutusten kehittämisen, organisoimisen ja toteuttamisen lisäksi myös valmennusosaamisen ja valmennuksen laadun kehittämisen muihin toimintamalleihin.

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on:

  • hyvä valmennuksen ja valmennuksen eri osaamisalueiden peruskoulutus
  • ymmärrystä valmentajaosaamisen kehittämistarpeista urheilijan polun eri vaiheissa
  • kattava yleisurheilun, yleisurheiluvalmennuksen ja valmentajakoulutuksen tuntemus
  • kokemusta valmentajakoulutuksen suunnittelusta, organisoinnista ja toteutuksesta sekä koulutusmateriaalien tuottamisesta
  • valmius tuottaa verkkokoulutuksia ja kehittää oppimisympäristöä sekä valmennusosaamisen kehittämisen muita toimintamalleja
  • hyvä kielitaito ja erinomaiset vuorovaikutustaidot

Tarjoamme toimeen valittavalle:

  • mahdollisuuden näyttää kykynsä menestyvän kansainvälisen olympialajin valmennusosaamisen kehittäjänä
  • kilpailukykyiset edut
  • näköalapaikan urheiluelämään ja sen sidosryhmiin

Lisätietoja antaa Suomen Urheiluliiton valmennuksen ja koulutuksen johtaja Jarkko Finni p. 040 536 2680, joka on puhelimitse tavoitettavissa tehtävästä kiinnostuneille 30.6. klo 9-17, 1.8. klo 14-17 ja 2.8. klo 14-17.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si viimeistään 7.8.2022 osoitteella: jarkko.finni@sul.fi . Kirjoitathan viestisi otsikoksi ”Valmennuksen kehittäjä”.

 

Suomen Urheiluliitto ry (SUL ry) on yleisurheilun lajiliitto, jolla on kuusi aluetta, 21 piiriä ja noin 500 toimivaa jäsenseuraa. SUL- konsernin (SUL ry, Track and Field Finland Oy) palveluksessa on noin 25 päätoimista henkilöä ja sen kuluvan vuoden budjetin loppusumma on noin seitsemän miljoonaa euroa. SUL:n strategisina tavoitteina on edistää huippu-urheilumenestystä, lisätä lajin harrastajamääriä sekä integroitua tehokkaasti Suomen urheilun järjestökentän muihin käynnissä oleviin muutosprosesseihin.