Suomen Urheiluliitto hakee palvelukseensa talouspäällikköä

Suomen Urheiluliitto hakee palvelukseensa valmennusjohtajaa

Tehtävään kuuluvat mm. taloushallinnon päivittäinen hoitaminen, säännöllinen ja luotettava raportointi, suunnittelu-, budjetointi- ja ennusteprosessit, tilinpäätös yhdessä kirjanpitäjän kanssa sekä muut tehokkaaseen talouden hoitoon liittyvät tehtävät.

Edellytämme hakijoilta

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • tehtävän vaatimaa kokemusta vastaavista tehtävistä
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • joustavuutta, oma-aloitteisuutta sekä organisointi- ja yhteistyökykyä

Järjestöelämän ja yleisurheilun tuntemus sekä hyvä suullinen ja kirjallinen ilmaisu katsotaan eduksi. Talouspäällikön tehtävä tulee ottaa vastaan sopimuksen mukaan. 

Tarjoamme toimeen valittavalle

  • mahdollisuuden näyttää kykynsä menestyvän kansainvälisen olympialajin kehittäjänä
  • kilpailukykyiset edut
  • näköalapaikan urheiluelämään ja sen sidosryhmiin

Lisätietoja antavat Suomen Urheiluliiton puheenjohtaja Vesa Harmaakorpi p. 040 5751965 ja toimitusjohtaja Harri Aalto p. 040 8234200 (2.-9.10, 16.-19.10).

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si viimeistään 19.10.2018 osoitteella: harri.aalto@sul.fitai Harri Aalto, Suomen Urheiluliitto ry, Valimotie 10, 00380 Helsinki. Kuoreen tunnus ”Talouspäällikkö”, hakemuksia emme palauta.

Suomen Urheiluliitto ry (SUL ryon yleisurheilun lajiliitto, jolla on kuusi aluetta, 21 piiriä ja noin 500 toimivaa jäsenseuraa. SUL- konsernin (SUL ry, Track and Field Finland Oy) palveluksessa on noin 25 päätoimista henkilöä ja sen kuluvan vuoden budjetin loppusumma on noin seitsemän miljoonaa euroa. SUL:n strategisina tavoitteina on edistää huippu-urheilumenestystä, lisätä lajin harrastajamääriä sekä integroitua tehokkaasti Suomen urheilun järjestökentän muihin käynnissä oleviin muutosprosesseihin.