Suomen Urheiluliitto hakee jäseniä nuorten arvokilpailutiimin vuosille 2021-2024

SUL hakee jäseniä nuorten arvokilpailutiimin (numero 4) vuosille 2021-2024. Tiimi pysyy mahdollisimman muuttumattomana kulkien saman ikäluokan mukana nuorten arvokisoissa aina 22-sarjaan asti.

Tiimin tehtävänä on toimia joukkuekohtaisena reservinä maajoukkuetoiminnassa. Tavoitteena on, että arvokilpailuihin ja maaotteluihin muodostuva joukkueenjohto löytyy tiimin sisältä. Koottavien tiimien koko mitoitetaan siten, että joukkueen johto voidaan aina valita ko. tiimin sisältä. Tämän vuoksi kaikille tiimin jäsenille ei välttämättä ole osoittaa arvokilpailutehtäviä vuosittain.

Tiimiin haetaan henkilöitä seuraavilla tehtävänkuvilla: valmentaja, hieroja, fysioterapeutti, urheilupsykologi, huoltaja sekä yleisjohto.

Tiimeihin osallistuvalta odotetaan sitoutumista vuosille 2021-2024. Tehtävät ovat pääasiassa vapaaehtoispohjaisia, joista maksetaan matkakorvauksia. Ammatinharjoittajille tarkoitettuun pooliin kuuluville tiimien jäsenille maksettavista korvauksista saat lisätietoa Tapio Rajamäeltä.

Mikäli tunnet halukkuutta suomalaisen yleisurheilun eteenpäin viemiseen, niin siirry yleisurheilurekisteriin (www.yleisurheilurekisteri.fi)  ja kirjaudu tapahtumaan 2021TIIMI, niin pääset täyttämään hakukaavaketta. Haku tiimeihin on avoinna 28.3.2021 saakka.

Lisätietoja Seurapalvelujohtaja Tapio Rajamäki, tapio.rajamaki@sul.fi, 040 740 8300