Suomen joukkue moniotteluiden PM-kisoihin valittu

Hassi otteli mestariksi

Moniotteluiden PM-kilpailut käydään Ruotsin Boråsissa 10.-11. kesäkuuta. Suomen joukkueessa miesten kymmenotteluun osallistuvat Juuso Hassi ja Aleksi Savolainen. Naisten seitsenottelussa ovat mukana Neea Käyhkö ja Jessica Rautelin.

Miesten ja naisten 19-vuotiaiden sarjassa Suomea edustavat Joonas Lapinkero sekä Vilma Väliharju ja Sara-Sofia Hyvönen. 17-vuotiaiden poikien kymmenottelun suomalaiskolmikko on Aleksi Hilska, Olavi Halonen ja Manu Kankaanniemi.

– Joukkue jäi terveysmurheiden takia hieman odotettua pienemmäksi, mutta Hassin ja Savolaisen tavoite on parantaa Tampereen aluemestaruusotteluiden pistekertymää ja Savolainen tavoittelee myös Espoon alle 23-vuotiaiden 7400 pisteen tulosrajaa, joukkueenjohtaja Jesse Jokinen sanoo.

– Neaa Käyhköllä on jo seitsenottelun tulosraja Espoon nuorten EM-kisoihin. Hän ja Jessica Rautelin hakevat Ruotsista hyvää tasapainoista ottelua.

Suomen joukkue/PM-moniottelut

Suomen joukkue yleisurheilun moniotteluiden PM-kilpailussa, joka järjestetään 10.-11. kesäkuuta Boråsissa Ruotsissa.

Miehet, kymmenottelu: Juuso Hassi, Oriveden Ponnistus, Aleksi Savolainen, Tampereen Pyrintö

Naiset, seitsenottelu: Neea Käyhkö, Savolinnan Riento, Jessica Rautelin, Esbo IF

Nuorten sarjat:

Miehet, 19-v. kymmenottelu: Joonas Lapinkero, Jyväskylän Kenttäurheilijat

17-v. kymmenottelu: AleksiHilska, Lappeenrannan Urheilu-Miehet, Olavi Halonen, Hyvinkään seudun Urheilijat, Manu Kankaanniemi, Vammalan seudun Voima

Naiset, 19-v. seitsenottelu: Vilma Väliharju, Tampereen Pyrintö, Sara-Sofia Hyvönen, Joensuun Kataja.