Suomen joukkue kilpakävelyn MM-joukkuekilpailuun

Suomi osallistuu kahdeksan urheilijan joukkueella Turkin Antalyassa 21. huhtikuuta käytävään kilpakävelyn MM-joukkuekilpailuun.

Miesten 20 kilometriä suomalaisista kävelevät Veli-Matti ”Aku” Partanen, Aleksi Ojala, Joni Hava ja Jerry Jokinen. Naisten 20 kilometrillä suomalaisista ovat mukana Heta Veikkola ja Enni Nurmi. Naisten nuorten sarjan 10 kilometrillä kisaavat Aliisa Kiiski ja Ella Rautawaara.

Miesten 20 kilometrille kotiinjääväksi varamieheksi nimettiin Jaakko Määttänen.

Turkissa Suomi on mukana joukkuekilpailussa miesten 20 kilometrillä ja 19-vuotiaiden naisten 10 kilometrin kilpailussa. Yleisen sarjan kilpailussa joukkueen tulokseen huomioidaan kolme parasta kävelijää ja nuorten sarjassa kaksi parasta.

Turkissa on jaossa myös paikkoja Pariisin olympiakisoissa käveltävään maratonviestiin, mutta Suomi ei viestiin osallistu.

Valintoja/Kilpakävelyn MM-joukkuekilpailu

Helsinki:

Suomen Urheiluliitto on valinnut seuraavat urheilijat Suomen joukkueeseen kilpakävelyn MM-joukkuekilpailuun, joka järjestetään 21. huhtikuuta Antalyassa Turkissa.

Miehet, 20 km: Veli-Matti ”Aku” Partanen Lappeenrannan Urheilu-Miehet, Aleksi Ojala Urjalan Urheilijat, Joni Hava Espoon Tapiot, Jerry Jokinen Turun Urheiluliitto.

Kotiin jäävä varamies: Jaakko Määttänen Espoon Tapiot.

Naiset, 20 km: Heta Veikkola Vasa Idrottssällskap, Enni Nurmi Espoon Tapiot

Naiset U20, 10 km: Aliisa Kiiski Karhulan Katajaiset, Ella Rautawaara Espoon Tapiot.