SUL:n Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvokysely käynnistyy 13. maaliskuuta

Suomen Urheiluliiton (SUL) Eettisen valiokunnan Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvokysely yleisurheilun parissa toimiville käynnistyy 13. maaliskuuta. Kysely toteutetaan Webropol-järjestelmällä. Linkki kyselyyn tulee sähköpostilla.

Kysely lähtee Suomisport -palvelun sähköpostiosoitteiston kautta kolmelle ryhmälle, jotka ovat yli 16-vuotiaat yleisurheilulisenssin omaavat urheilijat, valmentajat sekä seuratoimijat ja SUL. Seuratoimijoista kyselyn saavat seurojen työntekijät ja hallituksen puheenjohtajat. SUL:n osalta kysely kattaa liiton luottamushenkilöt ja henkilökunnan.

Jos kuulut yllä oleviin ryhmiin etkä saa kyselyä 13. maaliskuuta, kirjaudu Suomisport-palveluun, josta löytyy ilmoittautumislinkki, jolla pääset mukaan kyselyyn.

– Kysely on luottamuksellinen. Siihen vastataan nimettömänä eikä vastauksia voida yhdistää vastaajan henkilötietoihin, kertoo SUL:n nuorisopäällikkö Piia Jäntti.

SUL teki Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvokyselyn edellisen kerran 2021. Tuon kyselyn perusteella kysymyksiä on hiottu paremmin kullekin vastaajaryhmälle sopivaksi.

– Viimeksi vastausprosentti oli hyvä. Nyt toivomme tietysti, että näin on tälläkin kertaa. Tavoitteena on, että kysely kertoo meille, kuinka yhdenvertaisuus- ja tasa-arvoasiat ovat yleisurheilun parissa kehittyneet, Jäntti sanoo.

– Pyrimme innostamaan yleisurheiluväkeä laajasti kyselyyn mukaan myös sosiaalisen mediaan tulevalla mainosvideolla.

Lisätiedot:

Piia Jäntti

Nuorisopäällikkö

Suomen Urheiluliitto

050 470 2622

piia.jantti@sul.fi