SUL:n Valmentajayhdistyksen syyskokous 19.11. Tampereella

Suomen Urheiluliiton Valmentajayhdistys ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään Tampereella (Tampereen Pyrintö ry:n toimisto, Pyhäjärvenkatu 5 H, 33200 Tampere) perjantaina 19.11.2021 klo 18.00. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat:

Hyväksytään toimintavuoden 2022 toimintasuunnitelma ja tulo- ja menoarvio hallituksen esityksen pohjalta. Valitaan tammikuun 1. päivänä alkavaksi kaksivuotiskaudeksi hallituksen puheenjohtaja ja kolme (3) jäsentä erovuorossa olevien jäsenten tilalle, ja valitaan toiminnantarkastaja ja varatoiminnantarkastaja sekä vahvistetaan jäsenmaksun suuruus.

Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut sekä hallituksen vireille panemat tai jäsenien hallitukselle kirjallisesti syyskuun viimeiseen päivään mennessä esittämät asiat, jotka kokous yksimielisesti hyväksyy käsiteltäviksi.

Tervetuloa!

Suomen Urheiluliiton valmentajayhdistys ry.

Hallitus

 

Suomen Urheiluliiton valmentajayhdistys ry.

Suomen Urheiluliiton valmentajayhdistys ry on vuodesta 1967 toiminut yleisurheiluvalmentajien yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää ja kohottaa jäseniensä yhteishenkeä, valmennustaitoa ja pätevyyttä sekä kehittää maamme yleisurheilua.

Yhdistys järjestämää SUL:n kanssa jäsenistölleen kursseja ja neuvottelutilaisuuksia, opintomatkoja ja valmentajavaihtoa vastaavien ulkomaisten yhteisöjen kanssa. Yhdistys on ollut Suomen Valmentajat ry:n yhdistysjäsen vuodesta 2005

Jäseniä noin 500, Jäsenmaksu 62€/vuosi.

JÄSENETUJA

Jäsenlehti Huippu-Urheilu-Uutiset, ilmestyy 4krt/vuosi 

Suomen Valmentajat ry:n jäsenedut: https://www.suomenvalmentajat.fi/jasenyys/henkilojasen/