SUL:n toimisto muutti Valimotielle Helsingin Pitäjänmäkeen

SUL:n toimisto muutti Valimotielle Helsingin Pitäjänmäkeen

Suomen Urheiluliiton (SUL) toimisto on muuttanut. Uuden toimipisteen osoite on Valimotie 10 (00380 Helsinki). Rakennus sijaitsee Pitäjänmäen yritysalueella Valimossa, Vihdintien ja Pitäjänmäen välissä ja junaradan välittömässä läheisyydessä.

SUL:n toimiston muuttopäivä on 23. tammikuuta. Liiton toimisto sijaitsee viidennessä kerroksessa, jonne pääsee hissillä tai portaita pitkin. Sisäänkäynti toimitiloihin on rakennuksen pääsisäänkäynnistä, jossa lukee Olympiakomitea.

Ulko-ovi on auki arkisin klo 8-16. Muina aikoina henkilö, jonka kanssa tulijalla on tapaaminen, aukaisee oven. 

Samoihin aikoihin SUL:n toimiston kanssa Valimotielle muuttaa 50 eri organisaatiota ja yhteensä noin 380 työntekijää. Muuttoruuhkan takia liiton toimistossa asiointia kannattaa välttää 1. helmikuuta asti.

Kuinka liiton toimistoon pääsee?

A-juna Helsingin keskustasta tai Espoon Leppävaarasta tuo Valimon asemalle noin 10 minuutissa. Asemalta on toimitalolle 500 metriä. Kauempaa tulevat vaihtavat junaa joko Pasilan tai Huopalahden asemalla. Lentokenttäjunat P ja I pysähtyvät Huopalahden asemalla.

Valimon aluetta Pitäjänmäellä sivuavat Vihdintie ja Pitäjänmäentie, joita pitkin kulkevat bussit Espooseen, Vantaalle sekä Helsingin keskustaan. Myös poikittaisliikenteen linjat, kuten jokerilinja 550, 54 ja 539 kulkevat alueella.

Kehä I:n ja Turunväylän läheisyys takaavat, että Valimotielle pääsee hyvin myös autolla. Vieraspysäköintipaikat sijaitsevat pihalla pääoven edessä. Pysäköinti on maksullista (24/7). Hiomotien puolella on myös maksuttomia kadunvarsipaikkoja.