SUL:n SOMEnuoret innolla mukana YAG:ssa!

SUL:lla uusi avaus: Yhdenvertaisuuskartoitus

Oulun Pyrinnön Mari Kahila, Ylöjärven Urheilijoiden Jutta Selin ja Espoon Tapioiden Eeva Immonen odottavat jo innolla kesäkuun alussa kilpailtavaa Youth Athletics Gamesia. Luvassa on jännittäviä kilpailuja, hauskanpitoa kavereiden kanssa ja aktiivista sometykitystä!
 

 

13-vuotiaiden tyttöjen sarjassa 60 metrille ja kuulantyöntöön osallistuva ja vuotta vanhempien sarjassa keihästä heittävä Oulun Pyrinnön Mari Kahila matkustaa Espooseen seuran järjestämällä bussikyydillä.

  • Meitä on tulossa ainakin parikymmentä kilpailijaa ja huoltajat ja vanhemmat päälle. On kivaa, että mukana on paljon kavereita, mutta tärkeintä ovat itse kilpailut. Viime vuoden kisoista jäi kivat muistot, Mari kertoo.

Ylöjärven Urheilijoiden Jutta Selin on osallistumassa YAG:hen ensimmäistä kertaa. Odotukset ovat jo korkealla.

  • Osallistun 100 metrille, kuulaan ja 300 metrille. Olen kuullut tapahtumasta paljon hyvää, joten on kiva päästä mukaan.  Viime aikoina treenit ovat vähän kärsineet selkävaivojen takia, mutta nyt näyttää jo paremmalta.

Järjestävän seuran Espoon Tapioiden Eeva Immonen on todellinen YAG-konkari. Hän on ollut mukana tapahtumassa joka vuosi.

  • YAG:ssa on ihan mahtava tunnelma. Kisoissa on paljon osanottajia, kentällä on hyvät kuulutukset ja sen ympärillä paljon oheisohjelmaa. Viime vuoden oheisohjelmista jäivät mieleen kisakaraoke ja disco.

Eeva kehottaa kauempaa Suomesta YAG:hen tulevia nuoria ottamaan tapahtumasta kaiken ilon irti.pailujen lisäksi muistakaa pitää hauskaa!