SUL:n ja Kon-Tiki Toursin yhteistyö vauhdittamaan yleisurheiluyhteisön teemamatkoja

SUL:n ja Kon-Tiki Toursin yhteistyö vauhdittamaan yleisurheiluyhteisön teemamatkoja

Suomen Urheiluliitto (SUL) ja Kon-Tiki Tours ovat solmineet yhteistyösopimuksen yleisurheilun seuraajille ja fanijoukolle suunnattujen matkojen ja tapahtumien kehittämisestä.

– Yleisurheilu on perinteikäs laji. Haluamme olla mukana edistämässä sen menestystä. Yleisurheilun ystävät pitää saada mukaan kansainvälisille kentille kannustamaan urheilijoitaan, sanoo Kon-Tiki Toursin yrittäjä-toimitusjohtaja Timo Saranpää.

– Kon-Tikille ja tytäryhtiö Björk & Boström Urheilumatkoille yhteistyö avaa uusia mahdollisuuksia kehittää meille tärkeää urheilumatkasegmenttiä ja tuo uutta virtaa yleisurheilun fanimatkojen tarjontaan. Kehitämme niitä innolla sekä SUL:n että Yleisurheilufanit ry:n kanssa.

SUL:n toimitusjohtajan Harri Aallon mukaan yhteistyöllä halutaan vauhdittaa yleisurheiluyhteisön teemamatkoja ja tapahtumia.

– Elämykselliset tapahtumat vahvistavat yleisurheiluperheen yhteisöllisyyttä ja toiminnan arvopohjaa. Tätä työtä tekee jo Yleisurheilufanit ry, jolla on jatkossakin merkittävä rooli yleisurheilun fanimatkojen vetäjänä, Aalto sanoo.

SUL:n ja Kon-Tiki Toursin yhteistyöllä kehitetään myös liiton yhteistyökumppaneille kisatapahtumiin suunnattua matkatarjontaa.

SUL jatkaa liikematkayhteistyötä CWT Finland Oy:n kanssa.

Kon-Tiki Tours on suomalainen, yksityinen räätälöityjä teemamatkoja eri puolille maailmaa tekevä ryhmämatkatoimisto ja Suomea maailmalle markkinoiva incomingtoimisto. Kon-Tikin tytäryhtiö Björk & Boström Urheilumatkat on erikoistunut eri lajien urheilumatkoihin eri puolille maailmaa. Kon-Tiki Toursilla on toimistot Helsingissä, Turussa, Rovaniemellä ja Kuusamossa. Kon-Tiki Toursin tuotemerkkejä ovat myös Matkaseniorit, Trio Travels ja Kon-Tiki Finland.

Suomen Urheiluliitto ry (SUL) on yleisurheilun kansallinen lajiliitto ja Kansainvälisen yleisurheiluliiton (IAAF) jäsen.

Lisätietoja:

Suomen Urheiluliitto ry (SUL), tj. Harri Aalto, 040-823 4200, harri.aalto@sul.fi

Oy Kon-Tiki Tours Ltd, tj. Timo Saranpää, 050-5236 005, timo@kontiki.fi