SUL-valmentajien jäsenrekisteri nyt Suomisportissa – Katso ohjeet ja käy Suomisportissa hakemassa jäsenyys, se ei siirry automaattisesti

Kuluva vuosi on alkanut SUL-valmentajien osalta hieman ristiriitaisissa ja sekavissakin merkeissä. SUL-valmentajien ja Suomen Valmentajien vuodesta 2005 jatkunut yhteistyö muutti muotoaan.

– Yhdistysten jäsenyydet jouduttiin erottamaan toisistaan, ja tämä on näkynyt epäselvänä tilanteena jäseniemme suunnasta. Tästä pahoittelut jäsenistölle, sanoo yhdistyksen puheenjohtaja Jukka Latva-Rasku

Samalla kun yhdistysten jäsenyydet ovat nyt selvästi erilliset, niin SUL-valmentajayhdistys vaihtoi jäsenrekisterinsä Suomisporttiin, ja jäsenyyksien hallinnointiin kumppaniksi tuli Suomen Urheiluliitto (SUL). Olemme siis yhdessä SUL:n kanssa kehittämässä yleisurheiluvalmennusta, valmentajien toimintaedellytyksiä sekä jäsenlehteämme Huippu-Urheilu-Uutisia.

Yhteistyömme jatkuu myös Suomen Valmentajien kanssa, ja olemmekin heille tärkeä yhteistyökumppani. SUL-valmentajien jäsenet saavatkin Suomen Valmentajien jäsenyyden alennettuun hintaa 39 €.

SUL-valmentajien jäsenmaksuksi määritettiin syyskokouksessa 59 €. Jäsenmaksun voikin maksaa suoraan Suomisportin kautta, kun ilmoittautuminen yhdistyksen jäseneksi on suoritettu ja jäsenyys on hyväksytty. Tarkat ohjeet jäseneksi ilmoittautumiseen löytyvät yhdistyksemme nettisivuilta https://www.sulvalmentajat.fi/.

Jos ilmoittautumisessa tai Suomisporttiin liittyvien teknisten asioiden kanssa on ongelmia, niin tukea voi pyytää osoitteesta: valmentajayhdistys@sul.fi.

Valmentajayhdistyksen jäsenyyden hakeminen

Siirtyminen palveluun edellyttää jäsenyyden hakemista Suomen Urheiluliiton valmentajayhdistys ry:n jäseneksi Suomisportin kautta tästä linkistä:

https://seurat.suomisport.fi/invite/ea6ab8ec-d891-42ea-a157-3188d0c5f7f6.

Huomioithan, että olemassa oleva jäsenyytesi ei siirry Suomisportiin itsestään. Jäsenyyttä on siis haettava itse, vaikka olisit jo yhdistyksen jäsen.

Yhdistys hyväksyy jäsenyydet ja pääset sen jälkeen maksamaan jäsenmaksun oman Sporttitilisi kautta. Jäsenmaksun suuruus vuodelle 2023 on 59 euroa. Lisätietoja jäsenyyden ostamisesta voi kysyä: valmentajayhdistys@sul.fi.

Oma Sporttitili ja oma jäsenkortti Suomisport-sovelluksessa

Saat oman Sporttitilin, kun liityt jäseneksi. Jos sinulla on jo Sporttitili valmiina, liityt Valmentajayhdistykseen olemassa olevan Sporttitilin kautta. Valmentajayhdistyksen jäsenkortti tulee näkyviin omalle Sporttitilillesi jäsenyyden hyväksymisen jälkeen. Jäsenkortista löydät Valmentajayhdistyksen edut. Sporttitilisi ja jäsenkortin löydät helpoiten lataamalla Suomisport-sovelluksen puhelimeesi. Jos haluat käyttää Suomisporttia tietokoneella, onnistuu se selain versiossa osoitteessa www.suomisport.fi.

SUL-valmentajat ja Suomen Valmentajien yhteistyö muuttaa muotoaan

SUL-Valmentajat ja Suomen Valmentajien pitkään jatkunut yhteistyö muutti muotoaan. Suurin muutos oli jäsenmaksujen eriyttäminen. SUL-Valmentajat laskuttaa jatkossa erikseen oman jäsenmaksunsa Suomisport-tilin kautta.

Suomen Valmentajat tarjoaa SUL-Valmentajat jäsenille jäsenmaksuksi alennetun Valmentajayhteisön henkilöjäsenen hinnan, 39 €, joka sisältää kaikki Suomen Valmentajien jäsenedut mukaan lukien Valmentaja-lehden.

Uudistus ei vaadi jäseniltä mitään toimenpiteitä Suomen Valmentajien osalta. Mikäli sinulla on kysyttävää muutoksista tai et halua jatkaa Suomen Valmentajien jäsenenä, niin olethan yhteydessä: toimisto@suomenvalmentajat.fi.