SUL hakee toimitusjohtajaa

Huippuosaamista SUL:n toimintaan mukaan: Aino-Kaisa Saarinen ja Petri Keskitalo markkinointiyhtiön hallitukseen

Suomen Urheiluliitto ry (SUL) on yleisurheilun kansallinen lajiliitto ja Kansainvälisen yleisurheiluliiton (IAAF) jäsen. SUL palvelee 21 piirijärjestöä, yli 600 seuraa ja noin 70 000 yleisurheilutoiminnassa mukana olevaa ihmistä. SUL on toiminut itsenäisenä lajiliittona vuodesta 1931. Aiemmin se toimi vuonna 1906 perustutetun Suomen Valtakunnan Urheiluliitto ry:n urheilujaostona. 

Nykyisen toimitusjohtajan jäädessä eläkkeelle SUL hakee muuttuvaan toimintaympäristöön Toimitusjohtajaa. Tehtävään valittava henkilö vastaa ensisijaisesti urheilujärjestön toiminannan kehittämisestä ja kannattavuudesta sekä energisen ja dynaamisen henkilöstön johtamisesta.

TOIMITUSJOHTAJA

Tehtävässä pääset johtamaan omalla esimerkilläsi ja kokemuksellasi yhtä Suomen merkittävintä ja perinteisintä urheilujärjestöä. Lisäksi odotamme, että kykenet luomaan ja ylläpitämään kestäviä ja pitkäkestoisia kaupallisia suhteita unohtamatta erittäin tärkeää kenttäorganisaatiota sekä arvokasta vapaaehtoisväkeä. Tehtävänäsi on vastata organisaation taloudesta, mikä edellyttää osaamista ja myös näyttöjä tuloksekkaasta johtamisesta. 

Lisäksi urheilujärjestön keulakuvana vastaat päätösten jalkauttamisesta kentälle ja johtamisesta yhteistyössä seurojen organisaatioiden kanssa. Odotamme sinun kykenevän organisoimaan yhteistyössä hallituksen ja johtoryhmäsi kanssa strategisella tasolla talouden, henkilöstöhallinnon, myynnin, markkinoinnin sekä asiakas- ja seurayhteistyön tulevaisuuden suunnan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta menestyksekkäästä johtajatyöstä, näyttöjä b2b liiketoiminnasta ja kuluttajabusineksen ymmärrystä. Sinun on omattava käsitystä myös järjestötoiminnan ja seuratoiminnan lainalaisuuksista. Olet persoonaltasi avoin ja kommunikoit sujuvasti sekä kirjallisesti, että suullisesti paitsi suomeksi, myös englanniksi. Lisäksi omaat näkemystä urheilumediamarkkinan kehittymisestä ja toimintatapojen muutoksista, sekä etenet kohti asetettuja tavoitteita pitkäjänteisesti että sinnikkäästi.  

Tarjoamme sinulle poikkeuksellisen mahdollisuuden päästä vaikuttamaan osaltasi sekä suomalaisen huippu-urheilun, seura- nuorisotoiminnan että harrastajaliikunnan kehitykseen ja tulevaisuuden suuntaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin Group Director Aki Hyryläinen p. 0400 200 878, Seniori konsultti Niklas Sutela, puh. 040 772 8270 ja Seniori konsultti Ari Rantala, puh. 040 822 7042.

Lähetä hakemus ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 26.11.2017 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi, viite FI-11700.