SUL hakee parayleisurheilun päävalmentajaa

SUL hakee parayleisurheilun päävalmentajaa

SUOMEN URHEILULIITTO (SUL) on yleisurheilun lajiliitto, jolla on kuusi aluetta, 21 piiriä ja noin 400 toimivaa jäsenseuraa. SUL- konsernin (SUL ry, Track and Field Finland Oy) palveluksessa on noin 35 henkilöä ja sen kuluvan vuoden budjetin loppusumma on noin yhdeksän miljoonaa euroa. SUL:n strategisina tavoitteina on edistää huippu-urheilumenestystä, lisätä lajin harrastajamääriä sekä integroitua tehokkaasti Suomen urheilun järjestökentän muihin käynnissä oleviin muutosprosesseihin. Tavoitteet saavuttaakseen SUL uudistaa toimintaansa ja organisaatiotaan.

Haemme yhteistyössä Paralympiakomitean ja muiden kumppaniemme kanssa palvelukseemme määräaikaiseen päätoimiseen työsuhteeseen vuoden 2020 loppuun saakka

Parayleisurheilun päävalmentajaa 

Päävalmentajan työskentely tapahtuu SUL:n uudistuvan valmennusjohdon alaisuudessa ja tehtävät painottuvat lajin valmennuksen tukemiseen valtakunnallisesti ja alueellisesti mm. valmentajien osaamisen tukeminen, koulutus ja leirivalmennus, henkilökohtaiseen valmennustyöhön, urheilijarekrytointiin sekä parayleisurheilun hallinnollisiin tehtäviin. Päävalmentaja vastaa myös parayleisurheilun kansainväliseen kilpailutoimintaan liittyvistä tehtävistä. Kyseiset valmennustehtävät muodostuvat lähtökohtaisesti kolmesta kumppanuudesta, jotka ovat Suomen paralympiakomitea (PK), Suomen Urheiluliitto (SUL) ja Pääkaupunkiseudun Urheiluakatemia (URHEA). SUL osallistuu kyseessä olevien kumppanuuksien rakentamiseen. 

Edellytämme hakijoilta

 • soveltuvaa koulutusta ja kokemusta
 • kykyä johtaa ja innostaa urheilijoita ja valmentajia
 • oma-aloitteisuutta, organisointi- ja yhteistyökykyä
 • menestys- ja kehittämishalua
 • parayleisurheilun tuntemusta
 • kyvykkyyttä ja aktiivisuutta urheilijoiden henkilökohtaiseen valmentamiseen ja henkilökohtaisten valmentajien työn tukemiseen
 • valmiutta työskennellä pääkaupunkiseudulla
 • englannin kielen taitoa

Hyvä suullinen ja kirjallinen ilmaisu sekä kielitaito katsotaan eduksi. Tehtävä tulee ottaa vastaan sopimuksen mukaan 1.1.2017 – 1.4.2017.

Tarjoamme toimiin valittaville

 • mahdollisuuden näyttää kykynsä menestyvän kansainvälisen paralympialajin kehittäjänä
 • tehtävän laajuuden mukaiset edut
 • näköalapaikan huippu-urheiluun ja sen sidosryhmiin

 

Lisätietoja antavat valmennusjohtaja Jorma Kemppainen p. 0400-616 609, jorma.kemppainen@sul.fi ja huippu-urheiluyksikön lajiryhmävastaava Kimmo Mustonen p. 050-5669869, kimmo.mustonen@paralympia.fi.

Pyydämme lähettämään hakemukset palkkatoivomuksineen viimeistään keskiviikkona 30.11.2016 joko sähköpostilla jorma.kemppainen@sul.fi tai osoitteella: Jorma Kemppainen, Suomen Urheiluliitto ry, Radiokatu 20, 00240 Helsinki. Kuoreen tunnus ”Parayleisurheilun päävalmentaja”; emme palauta hakemuksia.