SUL hakee huippu-urheilun valmennuspäällikköä

Haemme palvelukseemme kahden vuoden (30.9.2022 saakka) määräaikaiseen työsuhteeseen

HUIPPU-URHEILUN VALMENNUSPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävään kuuluvat muun muassa valmennusryhmäurheilijoiden ja heidän valmentajiensa toiminnan tukeminen, yleisen sarjan arvokilpailujen valinta- ja valmisteluvastuu sekä arvokilpailujoukkueiden johtaminen ja huippu-urheilun sidosryhmätoiminta.

Työ on osa-aikainen, mutta sitä voidaan täydentää tarvittaessa ja mahdollisuuksien mukaan muilla SUL:n tehtävillä. Työtehtävä tulee ottaa vastaan sopimuksen mukaan, mutta viimeistään 1.1.2021.

Edellytämme hakijoilta

– työtehtäviin soveltuvaa koulutusta

– kokemusta huippuyleisurheilusta sekä urheilijoiden ja valmentajien työn tukemisesta

– ymmärrystä ja näkemystä kansainvälisen yleisurheilun vaatimustason mukaisista valmennusprosesseista

– hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja, kykyä johtaa ja innostaa

– oma-aloitteisuutta sekä organisointi- ja yhteistyökykyä

– Järjestöelämän tuntemus, hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen ilmaisu sekä monipuolinen kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme toimeen valittavalle

–  mahdollisuuden näyttää kykynsä menestyvän kansainvälisen olympialajin kehittäjänä

–  kilpailukykyiset edut

–  näköalapaikan urheiluelämään ja sen sidosryhmiin

Lisätietoja antavat toimitusjohtaja Harri Aalto p. 040 8234200 sekä valmennuksen ja koulutuksen johtaja Jarkko Finni p. 040 536 2680.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si viimeistään 13.9.2020 osoitteella: harri.aalto@sul.fi. Kirjoitathan viestisi otsikoksi ”Huippu-urheilun valmennuspäällikkö”.

 

Suomen Urheiluliitto ry (SUL ry) on yleisurheilun lajiliitto, jolla on kuusi aluetta, 21 piiriä ja noin 500 toimivaa jäsenseuraa. SUL- konsernin (SUL ry, Track and Field Finland Oy) palveluksessa on noin 25 päätoimista henkilöä ja sen kuluvan vuoden budjetin loppusumma on noin seitsemän miljoonaa euroa. SUL:n strategisina tavoitteina on edistää huippu-urheilumenestystä, lisätä lajin harrastajamääriä sekä integroitua tehokkaasti Suomen urheilun järjestökentän muihin käynnissä oleviin muutosprosesseihin.