SSU hakee

Huippuosaamista SUL:n toimintaan mukaan: Aino-Kaisa Saarinen ja Petri Keskitalo markkinointiyhtiön hallitukseen

Seinäjoen Seudun Urheilijoiden toiminnanjohtajana/valmennuspäällikkönä vastaat seuran johtamisesta yhdessä hallituksen kanssa ja lisäksi erikseen sovittavista valmennustehtävistä. Tavoitteena on tehdä asioita yhdessä – Apunasi toimivat palkalliset työntekijämme sekä lukuisa vapaaehtoisten joukko. Tehtäväkenttääsi kuuluvat myös markkinointi ja viestintä sekä myyntityö. Tarkempi tehtäväkuva määräytyy valitun henkilön ominaisuuksien, koulutuksen ja kokemuksen mukaan yhdessä sovittavalla tavalla.

Tehtävässä menestymistä edistää:

– kiinnostus yleisurheilua ja urheiluseuratoimintaa kohtaan sekä yleisurheilun tai muiden urheilulajien valmennusosaaminen
– kaupallinen koulutus sekä ymmärrys/osaaminen yritys- tai yhdistystoiminnan myynnin, markkinoinnin tai talouden osa-alueista
– markkinointihenkinen työskentelyasenne sekä halu tehdä myyntityötä
– tarmokas ja aktiivinen ote, eteenpäin vievä asenne sekä hyvät yhteistyötaidot

Hakua hoitaa Lakeusrekry Oy. Jos kiinnostuit, ole yhteydessä Tuomo Ojala, p. 045 878 5550 tai jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si hakulinkin kautta viimeistään su 28.10.
hakulinkki

Seinäjoen Seudun Urheilijat on merkittävä yleisurheiluseura koko maassa, kirkkaasti pisteissä valtakunnan kymppikärjessä, vahvaa lasten – ja nuorten yleisurheilutyötä tekevä kunnon pohjalaisseura, maakunnan ykkönen. Lasten ja nuorten toiminnan osalta meillä on myös Tähtiseura-status. Yleisurheilun lisäksi lajivalikoimaamme kuuluu triathlon. Olemme vahva vaikuttaja, järjestimme hienot Kalevan Kisat 2017 Seinäjoen uusitulla, upealla keskuskentällä, Tähtikisat elokuussa -18 olivat myös menestys televisiointeineen. Lue lisää toiminnastamme osoitteesta www.ssu-yu.fi tai facebook-sivuiltamme.