Spurtti News Vuoden nuori yleisurheilija äänestys kerännyt jo yli 2000 ääntä!

Spurtti News Vuoden nuori yleisurheilija äänestys kerännyt jo yli 2000 ääntä!

Sputti News -lehden Vuoden Nuori yleisurheilija -äänestyksessä kärkipaikkaa pitää seiväshyppääjä Wilma Murto. Hän on kerännyt reilun kolmanneksen annetuista äänistä. Toisena äänestyksessä on pikajuoksija Samuel Purola. Ohessa äänestyksen tilanne prosentteina. Ääniä antaa 13.11 saakka!

Tilanne tänään 21.10:
Wilma Murto 31 % äänistä
Samuli Purola 22% äänistä
Suvi Koskinen 13% äänistä
Aleksi Jaakkola 9% äänistä

Äänestys on avoin kaikille. Äänestää voi vain yhtä urheilijaa ja äänestys tapahtuu oheisen linkin kautta.  Äänestä tästä!  .Vuoden nuori yleisurheilija -kilpailuun hyväksytään kuluneella kaudella 19-vuotiaissa tai sitä nuoremmissa sarjoissa kilpailleet urheilijat.

Käy ottamassa kantaa miksi haluat, että suosikki valitaan. Jätä perustelut sähköpostiosoitteeseen tiedotus@sul.fi. Palkitsemme 10 parhainta perustelua.

Äänestyksessä on nyt tarjolla kymmenen ehdokasta. Jos mielestäsi Vuoden paras on joku tämän listan ulkopuolella oleva urheilija, voit äänestää häntä lähettämällä urheilijan nimen oheiseen sähköpostiosoitteeseen tiedotus@sul.fi. Äänestää voi vain kerran.

Vuoden nuori yleisurheilija julkistetaan 15.11. Lisää voittajasta ja hänen tunnelmistaan sekä parhaita perusteluja pääset lukemaan tämän vuoden viimeisestä Spurtti News lehdestä!