Sportyfeel on Helsinki City Runin ja City Marathonin nimikkokumppani

Sportyfeel on Helsinki City Runin ja City Marathonin nimikkokumppani

Lidlin Sportyfeel-urheiluravinnesarjan ja Suomen merkittävimpien juoksutapahtumien yhteistyö laajenee. Sportyfeel jatkaa toukokuussa juostavan Helsinki City Run –puolimaratonin nimikkokumppanina ja nousee myös Helsinki City Marathonin nimikkokumppaniksi.

Sportyfeel Helsinki City Run ja Sportyfeel Helsinki City Marathon ovat osa 19. toukokuuta järjestettävää Helsinki City Running Day juoksun suurtapahtumaa. Lidlin Sportyfeel-urheiluravinnesarjan on myös Helsinki City Running Dayn urheiluravinnekumppani.

– Hienoa, että Helsinki City Marathon saa nimikkokumppanin, jota juoksivat todella arvostavat, sanoo Helsinki City Running Dayn kilpailunjohtaja Markku Haverinen.

– Yhteistyö Sportyfeel Helsinki City Runin kanssa oli tänä vuonna tuloksekasta. On luontevaa laajentaa yhteistyötä kestävyysjuoksun kuninkuusmatkalle ja muihin saman päivän juoksutapahtumiin, Lidl Suomen kaupallinen johtaja Timo Hansio kertoo.

Helsinki City Running Day kokoaa yhteen Sportyfeel Helsinki City Marathonin ja siihen liittyvän maratonviestin, Sportyfeel Helsinki City Runin, Helsinki City 5 –katujuoksun ja lasten Minimarathonin.

– Odotamme juoksun suurtapahtumaan yhteensä noin 16 000 juoksijaa, Haverinen sanoo.

Sportyfeel on Lidl Suomen Suomessa kehittämä urheiluravinnesarja, joka tuo saataville tällä hetkellä lähes 50 tuotetta. Sarjaa kehitetään jatkuvasti vastaamaan erilaisten kuntoilijoiden ja urheilijoiden tarpeisiin. Valikoimassa on tuotteita ennen treeniä ja sen aikana nautittaviksi, palautumiseen sekä välipalaksi. Sportyfeel-tuotteet valmistetaan ja pakataan Suomessa, Keski-Euroopassa ja Ruotsissa.

Lisätietoja: 
tiedottaja Anna Rissanen, Lidl Suomi Ky, p. (09) 2345 6400, media@lidl.fiTanja Finne, myynti ja kumppanuudet, Suomen Urheiluliitto, p. 050 5466 823, tanja.finne@sul.fi

Lidl on yksi Euroopan suurimmista päivittäistavaraketjuista. Lidlin konseptin ydin on parhaan hinta-laatusuhteen tarjoaminen asiakkaille iloisesti palvellen. Suomessa viime vuosina vauhdikkaasti kasvaneessa organisaatiossa työskentelee yli 5200 henkilöä. 168 myymälän verkosto ulottuu Hangosta Sodankylään ja tavarantoimitukset myymälöihin hoidetaan Janakkalassa ja Laukaassa sijaitsevista jakelukeskuksista. Lisätietoa tuotteista, ajankohtaisista tarjouksista ja yrityksestä osoitteessa lidl.fi. Suomen Urheiluliitto ry (SUL) on yleisurheilun kansallinen lajiliitto ja voittoa tavoittelematon järjestö. SUL järjestää jäsenseurojensa kanssa kannattavia tapahtumia kuten Helsinki City Marathonin ja Helsinki City Runin. Tapahtumien tuotto menee lyhentämättömänä yleisurheilutoimintaan. Se tarkoittaa lapsille, nuorille, aikuisille ja varttuneemmille mahdollisuuksia liikkua ja harrastaa sekä ottaa osaa kilpailu- ja valmennustoimintaan. Tätä SUL tarjoaa suoraan tai jäsenseurojensa kautta. Osallistumalla SUL:n tapahtumiin tuet yleisurheilutoimintaa koko maassa.