Sportyfeel HCR uudistuu: Huippunimiä, palkintorahaa ja joukkuekilpailu

Sportyfeel HCR uudistuu: Huippunimiä

Sportyfeel Helsinki City Run -puolimaraton kutsui maan parhaat juoksijat mukaan kevään juoksutapahtumaan. Samalla kilpailun yleiseen sarjaan tuotiin palkintorahat. HCR juostaan Helsingissä 13. toukokuuta.

– Kutsuimme mukaan viime vuoden puolimaratonin tilastojen perusteella maan 20 parasta mies- ja naisjuoksijaa, kertoo kilpailunjohtaja Markku Haverinen.

– Kilpailun uudistunut, nopea reitti tarjoaa varmasti mielenkiintoisen haasteen maan kotimaiselle parhaimmistolle.

Uutta Suomen suurimmassa juoksutapahtumassa on myös joukkuekilpailu, jonka parhaat palkitaan.

– Joukkuekilpailuun voi osallistua, jos samassa seurassa, työpaikka- tai kaveriporukassa on viisi juoksijaa. Joukkuekilpailuun lasketaan viiden parhaan juoksijan tulos sukupuolesta riippumatta. Joukkuekilpailussa ei ole erikseen miesten tai naisten kilpailua, Haverinen sanoo.

New Balance kumppaniksi

New Balance on SUL juoksutapahtumien uusi pääyhteistyökumppani. New Balance on tunnettu teknisistä ja laadukkaista juoksukengistä sekä lifestyle-kengistä. Tuotteet on tarkoitettu niin ammattilaisille kuin muille urheiluharrastajille.

– New Balance on nouseva brändi ja kovassa nosteessa juoksijoiden keskuudessa, sanoo brändijohtaja Jari Kohtamäki.

– Suomen ylivoimaisesti suurimpina juoksutapahtumina HCR ja HCM ovat meille tärkeitä yhteistyöavauksia brändin aseman vahvistamisessa ja tunnettavuuden parantamisessa.

Helsinki City Run uudistaa täksi kevääksi tuntuvasti reittiä ja palveluja.

– Ajatuksena on yhdessä uuden kumppanin kanssa tuottaa juoksijoille uutta lisäarvoa ja entistä väkevämpi elämys niin ennen tapahtumaa kuin sen aikana. Tämä näkyy konkreettisesti mm. kaupassa ja oheistoiminnoissa, sanoo yhteyspäällikkö Sade Lehtonen Urheiluliitosta.

– Suomen Urheiluliiton (SUL) juoksutapahtumien uutena pääyhteistyökumppanina New Balance on erittäin vahvasti rakentamassa uudistuksia myös tapahtuman kilpailutiimin kanssa, kertoo Haverinen.