Specsavers Helsinki City Run täytti juoksijoiden odotukset

Specsavers Helsinki City Run täytti juoksijoiden odotukset

Eilen juostu Specsavers Helsinki City Run jätti hymy sekä järjestäjien että osanottajien huulille. Hyvin organisoitu tapahtuma sai osanottajilta runsaasti kiitosta.

Spcsavers Helsinki City Runin maaliin saapui toinen toistaan iloisempia juoksijoita. Yksi heistä oli ajassa 1.54. maaliviivan ylittänyt Tuula Saari.

– Hyvin meni! Juoksin suurin piirtein tavoitteeseeni. HCR:ssä on aina hyvät järjestelyt ja tämä on kaikin puolin kiva tapahtuma, kolmisenkymmentä puolimaratonia elämänsä aikana juossut Saari (kuvassa) kertoi.

Samoilla linjoilla oli tasan kahteen tuntiin puolimaratonin juossut Joonas Vainionpää.

– HCR oli ensimmäinen puolimaratonini ja ajattelin, että tämä olisi sellainen kertaluonteinen kokeiluhulluus. Mutta nyt kun meni näin hyvin, niin saatanpa juosta uudestaankin! Vaikka osanottajia oli paljon, niin reitillä mahtui hyvin juoksemaan ja kannustusta oli mukavasti.

Kilpailun johtajana toiminut Markku Haverinen sanoo tapahtuman järjestelyiden sujuneen käsikirjoituksen mukaisesti.

– Me järjestäjät rakennamme juoksijoille vuosi toisensa jälkeen raamit, joissa he voivat toteuttaa unelmansa. Ihmisten kasvoilta paistava ilo ja onnistumisen elämykset ovat paras palkinto tehdystä työstä.

Viimevuotinen palvelukonseptin uudistus täydentyi tänä vuonna uudella ilmoittautumis- ja tulospalvelujärjestelmällä. Ne toimivat ongelmitta ja palvelivat hyvin tapahtuman seuraajia sekä paikan päällä että kotisohvilla.

– Kaiken kaikkiaan päivästä jäi hyvä fiilis. Juoksijoilta kuullut perusteella tunnelmat olivat reitillä ja maalissa samanmoiset, Haverinen iloitsi.


sul_hcr_1vsn_net-0068.jpg

,


sul_hcr_1vsn_net-0250.jpg