Sokos Hotels ja Radisson Blu -hotellit majoittavat  yleisurheilun Espoon nuorten EM-kisajoukkueet

Yleisurheilun alle 23-vuotiaiden EM-kilpailuihin heinäkuussa osallistuvat maajoukkueet majoittuvat viiteen eri Sokos Hotels tai Radisson Blu -ketjun hotelliin Espoossa ja Helsingissä.

Espoossa käytävien kilpailuiden järjestäjät ja  S-ryhmän hotelliyhtiö Sokotel Oy julkistivat tiistaina yhteistyösopimuksen, jolla Sokos Hotellit ja Radisson Blu -hotellit ovat nuorten EM-kilpailuiden pääyhteistyökumppani.

Yleisurheilun alle 23-vuotiaiden Euroopan mestaruuksista kilpaillaan Espoon Leppävaaran stadionilla 13.-16. heinäkuuta ja kilpakävelyt jo päivää aiemmin 12. heinäkuuta.

– Olemme erittäin iloisia kumppanuudesta, jonka ansiosta voimme tarjota eri Euroopan maista tuleville noin 1100 urheilijalle ja 400-500 muulle joukkueen jäsenelle laadukkaan majoituksen, kiittelee EM-kilpailuiden johtaja Harri Lammi.

Samoin näkee Sokotel Oy:n liiketoimintajohtaja Heli Engblom.

– Meillä on pääkaupunkiseudulla monipuolinen hotellitarjonta ja voimme palvella joustavasti erilaisia ryhmiä. Olemme iloisia, että saamme toivottaa urheilijat tervetulleiksi.

Joukkueiden majoitushotellit ovat Espoossa Original Sokos Hotel Tapiola Garden, Heymo 1 by Sokos Hotels ja Radisson Blu Hotel, Espoo sekä Helsingin puolella Radisson Blu Seaside Hotel ja Original Sokos Hotel Presidentti.

– Maajoukkueiden jäsenille tarjotaan hotelleissa täyshoito ja joukkueille laaditaan yhtenäiset ruokalistat. Joukkueet voivat myös hyödyntää hotellien kokoustiloja. Lisäksi EM-kilpailun järjestäjillä on hotelleissa infopiste, Lammi kertoo.

Hotelleista joukkueilla on kuljetus kilpailupaikalle ja harjoituspaikoille Otaniemeen.

– Joukkueiden majoitushotellit ovat hyvien yhteyksien varrella suhteessa Leppävaaran kilpailukeskukseen ja Otaniemen harjoittelukenttää, kertoo EM-kilpailuiden logistiikkapäällikkö Anders Wikholm.

– Euroopan yleisurheilun edustajat vierailivat kaikissa hotelleissa ja kiittivät niiden korkeaa tasoa ja erinomaista sijaintia kisapaikkoihin nähden.