Sipponen sivalsi voiton ja tasaisen tulossarjan Pirkkahallin kiekkokilpailuissa

Keuruun Kisailijoiden Salla Sipponen voitti tasaisen sarjan ryydittämänä naisten kilpailun Tampereen Pirkkahallissa käydyssä kiekonheittokilpailussa. Sipposen pisin heitto syntyi viidennellä kierroksella ja kantoi 56,91. Viikko sitten Sipponen heitti halliennätyksensä ja talven kotimaisen kärkituloksen 58,88.

Pisimmät heittonsa Sipponen sivalsi kolmella viimeisellä kierroksella. Heitot kantoivat 55,81, 56,91 ja 56,82. Kaikkiaan sarjaan mahtui neljä 55 metrin ylitystä, kun Sipposen toinen heitto kantoi 55,49.

Virtain Urheilijoiden Helena Leveelahti oli kilpailussa toinen tuloksella 53,03. Leveelahti heitti viikko sitten halliennätyksekseen 53,43. Joensuun Katajan Teemu Poikolainen voitti miesten kilpailun halliennätyksellään 51,67.