Silja Line Seurakisat hyvässä vauhdissa!

”Silja Line Seurakisat ovat seuratoimintamme tärkein osa”

Yleisurheilukesään kiinteästi kuuluvat lasten ja nuorten matalan kynnyksen Silja Line Seurakisat ovat käynnistyneet useilla paikkakunnilla. Koleasta säästä huolimatta kilpailuja on käyty runsaalla osanottajajoukolla.

  • Hyvin ovat kisat menneet! Ensimmäisissä Silja Line Seurakisoissa juostiin maastossa ja hypättiin 5-loikkaa. Näissä toissa oltiin jo radalla, Juvan Urheilijoiden yleisurheilujaoston puheenjohtaja Minna Purhonen kertoo.

Juvalla kisoihin osallistuu keskimäärin 100 lasta ja nuorta, mikä on kunnan koko huomioiden ilahduttavan suuri määrä.

  • Mukana ovat kaikki 83 yleisurheilukoululaista sekä parisenkymmentä isompaa nuorta. Se on hyvä joukko!

Keskimäärin 80 lasta ja nuorta kilpailee kesän aikana myös Himangan Urheilijoiden yhdeksässä Silja Line Seurakisassa. Seuran yleisurheilujaoston jäsen ja nuorisopäällikkö Katri Yrjö kertoo osanottajakunnan painotuvan 6-7-vuotiaisiin lapsiin. Tällä viikolla järjestetyssä ensimmäisessä seurakisassa oli mukana 50 lasta. Katri Yrjö arvelee viileän sään vaikuttaneen asiaan.

  • Vanhimmat seurakisaajat ovat 11-vuotiaita. Kisoihin tullaan yleensä koko perheen voimin. Lapset kilpailevat ja vanhemmat ovat toimitsijoita. Kilpailukonsepti on oikein kiva ja tykätty, hän sanoo.

Silja Line Seurakisat jatkuvat vilkkaana aina syksyyn asti. Ensi viikolla kilpaillaan mm. Pudasjärvellä, Salossa, Kempeleessä, Veikkolassa, Riihimäellä ja Puolangalla. Katso kaikki ensi viikon tai vaikka koko kesän Silja Line Seurakisat osoitteesta: www.kilpailukalenteri.fi