Seurasiirrot kaudelle 2024 tehtävä marraskuun loppuun mennessä

Yleisurheilijoiden ja parayleisurheilijoiden seurasiirrot vuodelle 2024 on tehtävä 30. marraskuuta mennessä. Suomen Urheiluliitto (SUL) käsittelee seurasiirtoilmoitukset 15. joulukuuta mennessä ja hyväksyy seurasiirron, jos seurasiirtoilmoitus on jätetty ja rekisteröintimaksu maksettu 30.11.2023 mennessä. Uusi edustusoikeus astuu voimaan 1.1.2024.

Seurasiirtohakemus liitteineen tulee toimittaa sähköisesti osoitteeseen tanja.taipale@sul.fi 30.11.2023 klo 24 mennessä.

Mikäli seuraa vaihtava urheilija täyttää Kasvattajarahaa koskevat vaatimukset, vanha seura anoo Suomen Urheiluliitolta 700 euron kasvattajarahan tai parayleisurheilijan  350 euron kasvattajarahan, kolmen kuukauden kuluessa urheilijan seurasiirron voimaan astumisesta.

Tiedot siitä, kenen on tehtävä Seurasiirtoilmoitus, mitkä ovat maksut, kuka on vapaa siirtymään ja täyttääkö urheilija kasvattajarahaa koskevat vaatimukset, löytyvät täältä: https://www.yleisurheilu.fi/seurat/saannot-ja-ohjeet/ (Katso kohdasta Edustusoikeussäännöt, seurasiirrot, kasvattajaraha)