Seurakisoja tänään ja pitkin kesää – Metsä Group vahvasti mukana lasten kisasarjassa

Yleisurheilun Seurakisojen kumppani Metsä Group on monella tapaa mukana mahdollistamassa lasten yleisurheilun Seurakisoja. Kansallisena Seurakisapäivänä (24.5.) lähtevät liikkeelle ”Tehdaspaikkakuntien Seurakisat” Turussa, Mikkelissä ja Turengissa.

 ”Tehdaspaikkakuntien Seurakisat”  jatkuva myöhemmin Äänekoskella (5.6.), Oulussa (6.6.), Lappeenrannassa (12.6.) ja Kauhajoella (14.6.).

– Näissä kisoissa on mukana paikallinen urheilijavieras ja Metsä Groupin tehtaan edustaja. Kisapaikalla osallistujille jaetaan viime kesästä tutuksi tulleet hirvipäähineet, kertoo Suomen Urheiluliiton (SUL) nuorisopäällikkö Piia Jäntti.

Kansallisena Seurakisapäivänä (24.5.) Turun Urheiluliiton kisoissa urheilijavieraana on moukarinheittäjä Silja Kosonen. Tilaisuus alkaa klo 17.00 Paavo Nurmen stadionilla

Mikkelin Kilpa-Veikkojen tilaisuudessa Mikkelissä paikalla on kestävyysjuoksija Eetu Valtola. Tilaisuus alkaa kello 17. Urheilupuiston kentällä.

Janakalan Janan tilaisuuden urheilijavieras on kiekonheittäjä Jussi Heikkiniemi. Tilaisuus on Liinalammella, Turengissa klo 17.00 alkaen

Seurakisoja ympäri Suomen

Kesäkuussa Tehdaspaikkakuntien Seurakisoissa urheilijavieraana Äänekoskella (5.6.) ovat Arttu Mattila, Jami Kinnunen ja Piia Kalliomäki, Oulun Seurakisapäivän (6.6.) urheilijavieras varmistuu myöhemmin, Lappeenrannassa urheilijavieras on Aleksi Hilska ja Kauhajoella Suvi Koskinen

Metsä Group näkyy vahvasti kaikissa Seurakoissa.

– Hienot kisapassit ja tarrat, toimitsijakortit ja upeat eläinhahmoiset, koivuvanerista tehdyt mitalit tulevat kaikki Metsä Groupilta, Jäntti sanoo.

Kansallinen Seurakisapäivänä ja pitkin kesää avoimia ja ilmaisia Seurakisoja järjestetään useilla paikkakunnilla ympäri Suomea.

– Seurakisoissa noudatetaan alle 13-vuotiaiden lasten kilpailusääntöjä ja kisat sopivat ensikokeiluksi yleisurheilun parissa. Ne eivät vaadi aiempaa kokemusta, Jäntti sanoo.

Katso listaus Seurakisoista tästä linkistä