Seuracupin piirikisat täydessä vauhdissa

Vattenfall Seuracupin finaalit kilpaillaan lauantaina

Seuracupin piirikilpailuja on järjestetty parin viime viikon aikana jo 15 paikkakunnalla. Vaihtelevasta säästä huolimatta nuoret urheilijat ovat tehneet kisoissa runsain mitoin omia ennätyksiä ja kauden parhaita.

Oulun Pyrinnön ja Kuivasjärven Auran yhteistyössä järjestämissä Seuracupin piirikisoissa oli mukana kahdeksan seuraa. Parhaat pisteet, 11 516, takoi taululle Kuivasjärven Aura. Oulun Pyrintö oli toinen 10 095 pisteellä ja Limingan Niittomiehet kolmas pisteillä 6613.

Oulun Pyrinnön yleisurheiluvastaava Heikki Aura harmitteli kovien pistemiesten, Samuel Purolan ja tämän veljien, puuttumista seuran joukkueesta. 

– Myös kesäkuulle ajoittuvat rippileirit vaikuttavat joukkueen kokoonpanoon. Niiden takia yli 15-vuotiaden lajeissa ja osanottajissa oli puutteita.

Auran mukaan Pyrintö lähtee elokuussa Raahessa järjestettäviin toisiin piirikisoihin taistelumielellä.

– Vielä ei olla annettu periksi. Pitää toivoa, että Raaheen saadaan mukaan niin iskukykyinen joukkue kuin mahdollista.

Lappajärven Veikkojen tiistaina järjestämissä piirikisoissa tehtiin ilahduttavan monia kauden parhaita ja omia ennätystuloksia. Seuran yleisurheilujaoston puheenjohtaja Tarja Puro kertoo kisojen sujuneen järjestelyiden ja aikataulujen osalta mainiosti.

– Aloitimme kisat jo puolta tuntia aiemmin, klo 17.30. Kisat vietiin läpi puolessatoista tunnissa ja kauempaakin tulleet pääsivät kotimatkalle jo kahdeksalta.

Puron mukaan kolme seuraa: Alavuden Urheilijat, Ähtärin Urheilijat ja Lapuan Virkiä, ylittivät 10 000 pisteen rajapyykin. Myös Lappajärven Veikot on tiukasti kiinni finaalipaikassa.

– Vain neljä seuraa on ollut koko Seuracupin historian aikana joka vuosi finaalissa. Lappajärven Veikot on yksi niistä, eikä tänä vuonna ole aikomus tehdä poikkeusta, Puro naurahtaa.

Seuracupin reaaliaikaiset tulokset löytyvät osoitteesta: http://seuracup.tuloslista.com