Seiväshyppääjät Virtain Tähtikisoissa 15.7.

Seiväshyppääjät Virtain Tähtikisoissa 15.7.

Suomen parhaat seiväshyppääjät kilpailevat lajivalmentaja Vesa Rantasen johdolla tänäkin vuonna Virtain Tähtikisoissa, missä keskiviikkona 15.7. järjestetetään Suomen Urheiluliiton Tähtikisa-sarjan kahdeksas osakilpailu. Suomen parhaimmistoa on mukana myös kestävyysjuoksuissa ja korkeushypyssä.

Miesten seiväshyppyyn osallistuu peräti 17 yli viiden metrin hyppääjää, joiden joukossa ovat mm. Eemeli Salomäki, Jere Bergius ja parhaimmillaan 560 ylittänyt slovenialainen Andrej Poljanec. Korkeushyppyyn osallistuvat mm. Mauri Kaattari ja Samuli Eriksson sekä Laura Rautanen ja Heidi Erkinheimo.

Miesten kestävyysjuoksuissa nähdään kotimaisittain hyvätasoiset kilpailut. Viime viikolla Universiadeissa hyvin juossut Anders Lindahl osallistuu 800 metrille ja kauden kärkitulosta 5000 metrillä hallussaan pitävä Kennedy Charicha juoksee 3000 metriä. Naisten 800 metrilläkin kilpailee tukku maajoukkuejuoksijoita, mm. Orimattilan Tähtikisoissa voittanut Sara Kuivisto.

Kymmenosainen Tähtikisa-sarja jää Virtain osakilpailun jälkeen viiden viikon mittaiselle tauolle. Sarjan kaksi viimeistä osakilpailua Kauhajoella ja Hämeenlinnassa ovat 22. ja 29. elokuuta.

VIRRAT 15.7.2015 SUL:n Tähtikisat 8/10