Scandic SUL:n yhteistyökumppaniksi ja viralliseksi hotelliketjuksi – yleisurheilijoille tasokas tukikohta kisamatkoille

Scandic ja Suomen Urheiluliitto (SUL) ovat sopineet yhteistyöstä kolmivuotisella sopimuksella. Scandic on jatkossa SUL:n virallinen hotelliketju, jonne liitto keskittää majoitus- ja kokouspalvelut. Scandic on myös yleisurheilun Team Finland -ryhmän yhteistyökumppani ja yleisurheilumaajoukkueen majoituskumppani.

SUL:n ja Scandicin yhteistyö kattaa vuodet 2024-2026. Kumppanuus tarjoaa huippu-urheilijoille tukikohdan kilpailumatkoilla sekä SUL:n kautta yleisurheiluseuroille ja yleisurheileville perheille koko maan kattavan hotelliverkoston ja Scandic Sports -majoitus- ja ruokailukokonaisuuden.

– Scandic tarjoaa kaiken mitä kaikenikäiset yleisurheilijat perheineen ja taustaryhmineen tarvitsevat. Olen erittäin iloinen, että Scandic lähti vahvaa nousua elävän yleisurheilun merkittäväksi kumppaniksi, sanoo SUL:n markkinointiyhtiön Track & Field Finland Oy:n toimitusjohtaja Jari Töykkä.

Scandic Hotels Oy:n maajohtaja Laura Tarkan mukaan yhteistyön tavoite on lasten ja nuorten liikuntamahdollisuuksien edistäminen, aikuisten harrasteliikunnan sekä kansanterveystyön tukeminen.

– Jaamme Suomen Urheiluliiton arvomaailman. Scandic haluaa omalta osaltaan edistää suomalaisten terveitä elämäntapoja sekä erityisesti lasten ja nuorten liikunnallisuutta, Tarkka sanoo.

Lisätiedot:

Jari Töykkä

Toimitusjohtaja

Track & Field Finland Oy

040 553 3996

jari.toykka@sul.fi

Antti Karjalainen

Vt. kaupallinen johtaja

Scandic Hotels Oy

040 558 7156

antti.karjalainen@scandichotels.com