Saucony Helsinki City Running Dayn pääyhteistyökumppaniksi sekä Helsinki City Marathonin -ja Marathonviestin nimikkokumppaniksi

Saucony ja Suomen Urheiluliitto (SUL) ovat allekirjoittaneet monivuotisen yhteistyösopimuksen, jolla Sauconysta tulee yksi Helsinki City Running Dayn pääyhteistyökumppaneista. Samalla HCRD:n kilpailumatkoista kaksi nimetään Saucony Helsinki City Marathoniksi ja Saucony Helsinki City Marathonviestiksi.

Saucony ja SUL toimivat aktiivisesti yhdessä palvellakseen juoksuyhteisöä ja aktiivisia juoksijoita esimerkiksi järjestämällä yhteisiä lenkkejä ja treenejä sekä muuta juoksijoita innostavaa ja aktivoivaa toimintaa. Saucony osallistuu myös uuden sisällön tuottamiseen Helsinki City Running Day -tapahtuman osallistujille.

”Olemme todella innoissamme tästä uudesta kumppanuudesta. Saucony osoitti aitoa halua ja kiinnostusta tulla kehittyväksi ja aktiiviseksi kumppaniksi tapahtumassamme. Sauconyn juoksukengät ovat huippulaatuisia ja palvelevat vaativimpiakin kuluttajatarpeita. Toivotamme Sauconyn tervetulleeksi SUL:n kasvavaan kumppaniverkostoon, kommentoi SUL:n markkinointiyhtiö Track &; Field Finland Oy:n toimitusjohtaja Jari Töykkä

”Juoksuyhteisön inspiroiminen ja hienojen kokemusten tarjoaminen juoksijoille on aina ollut osa historiaamme ja DNA:tamme. Olemme tehneet yhteistyötä pohjoismaisten juoksukilpailujen kanssa yli viiden vuosikymmenen ajan. Olemme nyt erittäin innoissamme siitä, että Helsinki City Running Day, yksi Pohjoismaiden suurimmista juoksutapahtumista, tulee osaksi mahtavien juoksutapahtumien sponsorointivalikoimaamme, jossa voimme antaa juoksijoille kaiken, mitä meillä on, sanoo Adrian Gehrig, GM, Saucony Nordics.

”Yhteisharjoituksilla, sosiaalisilla ja inspiroivilla aktiviteeteilla sekä erittäin innovatiivisilla juoksutuotteilla toivomme voivamme auttaa tekemään HCRD:stä fantastisen juoksujuhlan joka vuosi toukokuussa”.

Helsinki City Running Day on Suomen suurin juoksutapahtuma, joka järjestetään vuonna 2024 toukokuun 10.-11. päivä. Päätapahtumapaikka sijaitsee Helsingin Olympiastadionilla. Vuonna 2023 HCRD-tapahtumassa oli 15 000 osallistujaa. Tapahtuman vastuullisena järjestäjänä toimii SUL yhteistyössä paikallisten urheiluseurojen kanssa.

Vuodesta 1898 lähtien Sauconysta on tullut yksi maailman johtavista juoksubrändeistä. Suorituskyvyn perinnölle rakennettu Saucony tarjoaa edelleen luokkansa parhaita juoksukenkiä, juoksuvaatteita ja ajattomia retrojalkineita. Brändin tarkoituksena on inspiroida ja antaa ihmisille mahdollisuus elää parempaa elämää juoksukulttuurin, itseilmaisun ja niiden vaikutuksen kautta maailmaan.

Lisätietoja:

Suomen Urheiluliitto (SUL):

Jari Töykkä, toimitusjohtaja, Track & Field Finland Oy

Puhelin +358 40 55 33 996, jari.toykka@sul.fi

Saucony:

Adrian Gehrig, toimitusjohtaja, Gerisale / Saucony Nordics

Puhelin +46736914506

https://helsinkicityrunningday.fi