Sari Murto Yleisurheilufanit ry:n johtoon

Sari Murto Salosta on valittu Yleisurheilufanit ry:n puheenjohtajaksi. Murto on ollut aktiivisesti mukana yhdistyksen toiminnassa alusta lähtien. Hän siirtyy puheenjohtajaksi Tuija Helanderin jälkeen, joka jatkaa yhdistyksessä varapuheenjohtajana.

Helander on toiminut yhdistyksen puheenjohtajana siitä asti, kun yhdistys perustettiin helmikuussa 2018.

Murron mukaan yhdistyksen toiminta on kuluneen kahden vuoden aikana vakiintunut ja jäsenmäärä on kasvussa. Yhdistyksen toiminnassa keskeistä ovat olleet vuosittaiset fanimatkat lajin kansainvälisiin arvokisoihin.

– Meille Pariisin EM-kisojen peruuntuminen oli iso pettymys, mutta koronapandemian takia toki ymmärrettävä. Seuraavat isommat matkat ovat suunnitteilla kesällä 2022 EM-kilpailuihin Müncheniin ja Yhdysvaltain Eugenessa pidettäviin MM-kisoihin, Murto sanoo.

Yleisurheilufanit ry:n toiminnan tarkoitus on yleisurheilun fanikulttuurin kehittäminen. Murron mukaan toiminta painottuu ensi kesänä kotimaan kisoihin, sillä kesälle 2021 siirtyneisiin Tokion olympiakisoihin ei olla tekemässä fanimatkaa.

– Jos yleisurheilu kiinnostaa, tervetuloa juttusille. Samanhenkistä seuraa löytyy varmasti. Yleisurheilukatsomosta meidät tunnistaa kaulahuivista, joka tulee jäsenyyden mukana tai Yleisurheilufanit ry:n kautta myytävistä fanipaidoista, joita näkyi ilahduttavan paljon Turun  Kalevan kisoissa, Murto sanoo.

Yhdistyksen vuosikokouksessa Turussa yhdistyksen hallitukseen valittiin uusina jäseninä Tapani Huttunen ja Jarkko Pajunen. Sari Murron ohella hallituksessa jatkavat Tuija Helander, Sari Innanen, Timo Nyrhinen ja Osku Torro.

Lisätietoja:

Sari Murto

Yleisurheilufanit ry. pj

044-704 5677

sari.murto@culticon.fi

Yleisurheilufanit@sul.fi

https://yleisurheilufanit.fi