Sanoma Media Finland SUL:n yhteistyökumppaniksi – Mittava lisäarvo yleisurheilun markkinointiin

Suomen Urheiluliitto (SUL) ja Sanoma Media Finland ovat sopineet yhteistyöstä, jolla Sanoma Media Finlandista tulee SUL:n kaupallisen median pääyhteistyökumppani. Sopimus on kaksivuotinen ja sisältää option vuosille 2025-2026.

Yhteistyö kattaa SUL:n, eli yleisurheilun lajiliiton, toimintasektorit huippu-urheilusta lasten ja nuorten toimintaan sekä juoksutapahtumiin. Sanoman näkyvänä mediabrändinä yhteistyössä on Ilta-Sanomat.

– Sanoma näkyy laajasti SUL:n tapahtumissa ja toiminnoissa, kuten kotimaisissa televisioiduissa yleisurheilukilpailuissa, Helsinki City Running Day – ja Naisten Kymppi -tapahtumissa, sanoo SUL:n markkinointiyhtiö Track & Field Finland Oy:n toimitusjohtaja Jari Töykkä.

– Olemme todella innoissamme syvällisestä yhteistyöstä SUL:n kanssa ja mahdollisuudesta lisätä yleisurheilu Ilta-Sanomien urheilun kumppanuusportfolioon. Yleisurheilu on erittäin kovassa nousukiidossa ja suomalaisten lukkarinrakkaus sekä kiinnostus yleisurheiluun on valtaisaa kuten sivustomme data-analytiikka todistaa. Kaksivuotisen kumppanuuden aikana tulemme olemaan eri tavoin mukana niin lasten ja nuorten kuin aikuisten tapahtumissa, sekä huippu-urheilu- että harrastetasolla. Monipuolinen kohderyhmien tavoittaminen palvelee bränditavoitettamme juuri toivotulla tavalla, linjaa Sanoma Media Finlandin News & Feature Media- yksikön Head of Partnerships Tomi Aakula.

Töykkä: Yhteistyö hyödyntää kaikkia yleisurheilutoimijoita

Yhteistyön puitteissa SUL:n toimintoja markkinoidaan laajasti ja monipuolisesti Sanoman eri medioissa.

– Olemme erittäin iloisia uudesta yhteistyöstä Sanoman kanssa. Sanoma on Suomen suurin ja merkittävin kaupallinen mediayhtiö. Olen varma, että yhteistyö hyödyntää kaikkia yleisurheiluyhteisön toimijoita ja kumppaneita, Töykkä sanoo.

– Yhteistyön yhtenä keskeisenä tavoitteena on kasvattaa entisestään yleisurheilun ja juoksuliikunnan sekä yleisurheilun kärkitapahtumien näkyvyyttä ja positiivista huomioarvoa.

Lisätiedot:

Suomen Urheiluliitto:

Jari Töykkä

Toimitusjohtaja

Track & Field Finland Oy

040 553 3996

jari.toykka@sul.fi

Sanoma Media Finland Oy

Tomi Aakula

News & Feature Media

Head of Partnerships

040 8411442

tomi.aakula@sanoma.com