Sandblomilla kesän parhaita hyppyjä, Samuelsson jälleen ennätysvauhdissa

Sandblomilla kesän parhaita hyppyjä

Naisten korkeuden mestariksi hyppäsi HIK:n Linda Sandblom, jonka tulokseksi vastatuulessa tuli 182. Häntä harmitti, ettei hypätty myötätuuleen.

– Kesän parhaat hypyt. Juoksu tuli nyt loppuun asti, välillä meni läpikin. Varmaan siksi, että on vähän siellä hakemista. Kesän parhaat hypyt, vaikka tulos näyttää erilaiselta. Kroppa tuntui hyvältä, siinä ei ole mitään ongelmaa, Sandblom sanoi.

Häntä on harmittanut, ettei kropassa oleva kunto ole siirtynyt tulokseksi.

Topi Raitanen soolojuoksulla hyvään harjoitukseen

Miesten estejuoksussa nähtiin naisten vastaavan matkan kaltainen soolojuoksu, kun HKV:n Topi Raitanen lähti alusta alkaen omille teilleen. Hän juoksi ensimmäisen Kalevan Kisojen mestaruutensa ajalla 8.50,32.

 – En halunnut jäädä kyttäilemään ryhmään. Hallittu hyvä harjoitus, eikä tullut kompuroitua. Kilpailut ovat esteisiin parhaita harjoituksia, Raitanen jutteli.

Ruotsiin suunnistuskavereidensa kanssa Seinäjoelta suunnannut Raitanen toivoo pääsevänsä universiadeihin hakemaan kokemusta Aasian olosuhteista.

Samuelsson ja Latvala myös 200 metrin mestarit

Ikaalisten Urheilijoiden Samuli Samuelsson juoksi 200 metrin mestariksi ennätyksellään 20,73. Hän oli tyytyväisempi kakkoseen kuin sataseen, sillä mies tunsi olonsa verryttelyssä varsin väsyneeksi. Lisäksi kaarteessa oli vastatuulta.

– Alkuvauhtia ei saa helposti, täytyy puskea. En olisi kyllä paremmin voinut tänään juosta. Vikalla 30 metrillä pysyi tekniikka kyllä koossa. Ehkä vielä tarpeeksi levättyäni ennätykset voivat parantua vielä lisää. Tyytyväisyys tappaa kehityksen, nyt kaipaamaansa lepoa ennen loppukauden kisoja saava Samuelsson sanoi.

Naisten pikamatkoista myös 200 metriä hallitsi Hanna-Maari Latvala, jolle mestaruus tuli ajalla 23,68.

– Semmoinen perusjuoksu, kaarre oli ihan hyvä. Selkeästi pirteämpää loppusuorallakin. En ole vielä minkäänlaista piikkiä saanut rakennettua, samantasoisia juoksuja olen juossut toukokuusta asti. Olisi ollut mukava näyttää tällä kaudella vähän pirteämpää, Latvala sanoi.

Hän toivoi vielä loppukaudelle saavansa ulkomailla vielä sen ”piikin”. Resepti siihen on Latvalan mukaan se, että tehollinen juokseminen jää nyt hetkeksi tauolle.