Samuli Vasala SUL:n markkinointiyhtiön myyntitiimiin

Samuli Vasalan yritys Vasa Consulting on tehnyt yhteistyösopimuksen kumppanituotteiden myynnistä Suomen Urheiluliiton (SUL) markkinointiyhtiön Track & Field Finland Oy:n kanssa.

– SUL:n kaupallinen osaaminen ja myynti vahvistuvat entisestään, kun saamme Vasalan tapaisen kokeneen osaajan kasvattamaan yleisurheilun menestysresursseja, sanoo vuodenvaihteessa Track & Field Finland Oy:n toimitusjohtajana aloittanut Jari Töykkä.

Vasala palaa mielellään tutun lajin myynnin ja markkinoinnin pariin.

– Koen kunnia-asiaksi olla kasvattamassa oman lajini kaupallista arvoa ja positiivista kehitystä vahvistamalla lajin taloudellisia resursseja. Uskon vahvasti, että voimme auttaa suomalaisia yrityksiä hyödyntämään yleisurheilua kaupallisesti menestyksekkäällä tavalla, Vasala sanoo.

Vasala menestyı aikanaan kestävyysjuoksijana ja on tehnyt 20 vuoden uran urheilumarkkinoinnin ja myynnin johtotehtävissä. SUL:n harrasteliikunnan markkinointipäällikkönä ja -johtajana Vasala toimi 2009-2015, kun SUL:n juoksutapahtumien osallistujamäärät ja harrasteliikunnan sponsorimyynti kasvoivat voimakkaasti.

Olympiakomitean markkinointiyhtiön toimitusjohtajana Vasala työskenteli vuodet 2015-2020, joiden kuluessa Olympiakomitean yksityisen rahoituksen nettotuotto kasvoi yli kaksinkertaiseksi.

Nyt Vasala toimii yrittäjänä urheilumarkkinoinnin, -myynnin ja johtamisen parissa. Vasala vastaa muun muassa Urheilumuseon yksityisen rahoituksen kasvattamisesta.

SUL:n markkinointiyhtiön tiimi: Ville Mannonen, Samuli Vasala, Tanja Finne, Jari Töykkä ja Sade Lehtonen.

Myynnistä ja kumppanuuksista vastaa kokenut tiimi

Suomen Urheiluliiton markkinointiyhtiössä kumppanimyynnistä vastaavat Jari Töykkä, Tanja Finne ja Samuli Vasala. He omaavat yhteensä yli 60 vuoden kokemuksen sponsori- ja tapahtumamarkkinoinnista – ja myynnistä sekä tuloksekkaasta yritysyhteistyöstä suomalaisen liikunnan ja urheilun parissa.

Track & Field Finland Oy:n tiimiin kuuluvat myös kumppanuusyhteistyön koordinoinnista ja toteutuksista vastaavat yhteyspäällikkö Sade Lehtonen ja yhteyskoordinaattori Ville Mannonen.

 

 

Lisätietoja:

Jari Töykkä, toimitusjohtaja, Track & Field Finland Oy / puh. 040 55 33 996, jari.toykka@sul.fi

Samuli Vasala, Vasa Consulting / puh. 044 358 6578.