Saarioinen ravitsemusyhteistyöhön Suomen Urheiluliiton kanssa

Saarioinen ravitsemusyhteistyöhön Suomen Urheiluliiton kanssa

Saarioinen aloittaa ravitsemusyhteistyön Suomen Urheiluliiton kanssa. Yhteistyön tavoitteena on kannustaa lapsia ja nuoria monipuoliseen liikkumiseen ja säännölliseen syömiseen. 

– Valmiit ruokaratkaisut ovat vahvassa kasvussa ja erinomainen apu liikkuville lapsille ja nuorille. SUL-yhteistyö avaa ovet keskustelulle ravinnon ja arkiruokailun tärkeydestä. Samalla lähdemme kehittämään tulevaisuuden välipaloja yhdessä nuorten kanssa, kertoo Saarioisen markkinointi- ja viestintäjohtaja Tia Yrjölä.

Saarioisten valikoimasta löytyy valmiita ateriaratkaisuja sekä ennen että jälkeen treenin. Puurojen, keittojen ja Vispiksen lisäksi mm. Saarioisten Eväs-sarjasta löytyy tuoreita ja ajankohtaisia vaihtoehtoja mukaan otettaviksi.

Saarioisten ja SUL:n yhteistyö keskittyy SUL:n organisoimiin yleisurheilukouluihin, joiden parissa harrastaa liikuntaa yli 40 000 alle 20-vuotiasta lasta ja nuorta. Toiminnassa on mukana satoja seuroja ympäri Suomen ja niissä toimii tuhansia vapaaehtoisia ohjaajia ja lasten vanhempia. Yhteistyö sisältää myös yleisurheilukoulujen välinelahjoituksia, joilla tarjotaan monipuolinen välinepaketti 20 seuralle yleisurheilukoulun tueksi.

– Yleisurheilukoulut ovat seuratoiminnan ydintä. Saarioinen tuo oman ravinto-osaamisen kaikkien yleisurheilukoululaisten ja heidän perheidensä käyttöön ja se tukee vahvasti heidän liikunnallista ja terveellistä elämäntapaansa, toteaa seurapalvelujohtaja Harri Aalto.

Lisätietoja
Saarioinen: markkinointi- ja viestintäjohtaja Tia Yrjölä, puh 050 593 21 68
SUL: myynti- ja kumppanuudet Tanja Finne, puh. 050 546 68 23

Saarioinen on tehnyt suomalaisten lempiruoat jo 60 vuoden ajan. Saarioinen on suomalainen perheyritys ja johtava valmisruokatalo n. 260 miljoonan euron liikevaihdolla (2015). Olemme kotoisin Kangasalan Sahalahdelta, Saarioisten Kartanosta. Lisäksi Saarioisten herkullista ruokaa tehdään Valkeakoskella ja Huittisissa sekä Viron Raplassa yhteensä noin 1 300 saarioislaisen voimin. Saarioinen vaalii perinteitä ja kehittää samalla jatkuvasti uutta yhdessä suomalaisten kanssa. Äitien tekemää ruokaa vuodesta 1957 – www.saarioinen.fi