Saapunki voittoon Italian maastojuoksusarjan osakilpailussa

Susanna Saapunki voitti Italian Bresciassa viikonvaihteessa käydyn 7,5 kilometrin maastojuoksukilpailun.

– Vauhdinjako onnistui hyvin. Pystyin pitämään tavoitteen mukaisen vauhdin startista maaliin. Irtosin pääjoukosta puolen kilometrin jälkeen ja eroa syntyi tasaisesti, Saapunki sanoi.

Kilpailu kuului sarjaan, jossa italialaiset seurajoukkueet karsivat pääsystä Italian maastojuoksun mestaruuskilpailuihin. Saapunki edustaa tällä kaudella vuorijuoksussa ja maastojuoksussa italialaista U.S. Malonnoa -seuraa, mikä mahdollistaa osallistumisen Italian kansallisiin kilpailusarjoihin.

Bresciassa käydyssä kilpailussa Saapunki peittosi toiseksi sijoittuneeseen Silvia Oggion 49 sekunnilla.

– Harjoittelussa on takana kuormittava määräjakso ja siihen nähden tulos oli hyvä, Saapunki totesi.

Kilpailuun osallistui yli 1200 juoksijaa eri sarjoissa. Kilpailusarjaa jatkuu Lombardian alueen mestaruuskisoilla Milanossa 25.2.